Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MišKar Partia AC Buldogs
ža Tactiek 442
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 60
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Klungelig pakt Alexander de bal. Alexander geeft een hoge lob. Uluoğuz kan de bal niet met de borst controleren. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský schiet op doel. Diabol bokst de bal weg.

8e minuut.
Swarovski passt de bal in één keer door. Rep probeert de bal aan de voet te houden. Mamutov probeert naar een medespeler te passen. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bonazolli rent richting de bal. Sol onderschept slim de pass. Sol passt de bal zonder na te denken. Polonec rent richting de bal. Polonec schiet op doel. Paal! Ogbodudu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Zantedeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zantedeschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - AC Buldogs 1:0

14e minuut.
Záhorský rent richting de bal. Záhorský geeft de bal voor. Poll probeert naar een medespeler te passen. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Taylor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MišKar Partia - AC Buldogs 1:1

18e minuut.
Mamutov passt de bal met de wreef. Zantedeschi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Perrin ... Strafschop! Zantedeschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diabol kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - AC Buldogs 2:1

21e minuut.
Zantedeschi passt de bal zonder na te denken. Rep is nu in balbezit. Nyczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep onderschept slim de pass. Rep draait met de bal, schiet en ... Ogbodudu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kourtakis passt de bal in één keer door. Brio bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander rent richting de bal. Alexander geeft een lange en hoge pass. Záhorský springt en kopt de bal. Diabol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MišKar Partia - AC Buldogs 2:2

30e minuut.
Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi passt de bal in één keer door. Sol is nu in balbezit. Rep rent richting de bal. Rep haalt uit met een fantastische trap. Ogbodudu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Nyczko met een sublieme pass. Swarovski geeft een lange en hoge pass. Sol probeert de bal aan de voet te houden. Polonec rent richting de bal. Polonec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Alexander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taylor geeft een hoge lob. Poll is nu in balbezit. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mamutov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sol geeft een lange en hoge pass. Zantedeschi kopt de bal weg. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep schiet op doel. Ogbodudu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MišKar Partia 46%, AC Buldogs 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MišKar Partia - AC Buldogs 2:2

46e minuut.
komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bonazolli speelt de bal door. Žuvanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuvanić geeft een lange en hoge pass. Záhorský rent richting de bal. Záhorský haalt uit met een fantastische trap. Diabol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Daar is Brio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brio geeft een hoge lob. Záhorský rent richting de bal. Záhorský draait met de bal, schiet en ... Diabol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - AC Buldogs 2:3

58e minuut.
Diabol probeert naar een medespeler te passen. Žuvanić kopt de bal weg. Gambino geeft een lange en hoge pass. Zantedeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zantedeschi geeft een lange en hoge pass. Ogbodudu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MišKar Partia - AC Buldogs 3:3

64e minuut.
Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Taylor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Žuvanić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Diabol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - AC Buldogs 3:4

77e minuut.
Polonec met een sublieme pass. Mamutov rent richting de bal. Mamutov probeert naar een medespeler te passen. Rep rent richting de bal. Rep geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
is nu in balbezit. passt de bal zonder na te denken. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - AC Buldogs 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MišKar Partia 54%, AC Buldogs 46%.
MišKar Partia - AC Buldogs 3:5