Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Varín FK-JANKA
532 Tactiek SILVER
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 53.6
very good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen good


8e minuut.
Jakubiak is nu in balbezit. Jakubiak geeft een lange en hoge pass. Mazur met een sublieme pass. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Hiếu Phong rent richting de bal. Furacão verovert de bal door een tackle van achteren. Furacão geeft een hoge lob. Daar is MacPhadden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacPhadden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FK-JANKA 0:1

13e minuut.
Aufschlaeger trapt de bal weg van het doel. Furacão met een sublieme pass. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FK-JANKA 0:2

15e minuut.
Kontul is nu in balbezit. Kniaź probeert naar een medespeler te passen. Mazur kopt de bal weg. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum schiet op doel. Aufschlaeger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Hompel kopt de bal weg. Furacão is nu in balbezit. Furacão passt de bal zonder na te denken. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürmeli is nu in balbezit. MacPhadden begaat een overtreding. MacPhadden krijgt een gele kaart. Sürmeli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Ausanio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ausanio geeft de bal voor. Sürmeli kopt de bal weg. Daar is MacPhadden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Furacão rent richting de bal. Furacão met een sublieme pass. Mazur speelt de bal door. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cristillo geeft een hoge lob. Jakubiak kopt de bal weg. Herček is nu in balbezit. Herček geeft de bal voor. van Weert krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Kniaź kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Furacão rent richting de bal. Furacão met een sublieme pass. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FK-JANKA 0:3

40e minuut.
Hompel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Hiếu Phong geeft een lange en hoge pass. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Kniaź kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ausanio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ausanio met een sublieme pass. Alfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfino geeft een lange en hoge pass. Gollum springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hompel rent richting de bal. Hompel passt de bal met de wreef. Furacão geeft de bal voor. Gollum rent richting de bal. Gollum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varín 53%, FK-JANKA 47%.
FC Varín - FK-JANKA 0:3

52e minuut.
Hiếu Phong onderschept slim de pass. Hiếu Phong geeft een lange en hoge pass. van Weert heeft problemen om de bal te vangen. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Kniaź probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FK-JANKA 1:3

61e minuut.
Cristillo passt de bal zonder na te denken. Furacão geeft een lange en hoge pass. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum draait met de bal, schiet en ... Aufschlaeger probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FK-JANKA 1:4

70e minuut.
Cristillo geeft een lange en hoge pass. van Weert kopt de bal weg. Hiếu Phong probeert naar een medespeler te passen. van Weert heeft problemen om de bal te vangen. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hiếu Phong is nu in balbezit. Hiếu Phong passt de bal zonder na te denken. Bauts rent richting de bal. van Weert onderschept slim de pass. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Kniaź kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz geeft een hoge lob. Cristillo kopt de bal weg. van Weert is nu in balbezit. van Weert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Canavaro is nu in balbezit. Hompel onderschept slim de pass. Hompel geeft een hoge lob. Gollum rent richting de bal. Gollum draait met de bal, schiet en ... Aufschlaeger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Herček probeert de bal met de borst te controleren. Furacão speelt de bal door. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden schiet op doel. Aufschlaeger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FK-JANKA 1:5

89e minuut.
Záhor met een sublieme pass. Klungelig pakt Canavaro de bal. Canavaro geeft een lange en hoge pass. van Weert krijgt zijn hoofd ertegen. Kniaź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varín 54%, FK-JANKA 46%.
FC Varín - FK-JANKA 1:5