Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tatran Prenádražie 1.FC Hamričky
343 Tactiek system Hovno
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 32.5
average Schieten good
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Aguniano geeft een hoge lob. Fiore kopt de bal weg. Ferraro rent richting de bal. Ferraro schiet op doel. Chalupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - 1.FC Hamričky 0:1

6e minuut.
Şərifov rent richting de bal. Şərifov passt de bal in één keer door. Fiore rent richting de bal. Fiore haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rycke de bal onder controle te krijgen. Chalupek bokst de bal weg. Rycke rent richting de bal. Fiore verovert de bal door een tackle van achteren. Fiore draait met de bal, schiet en ... Chalupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - 1.FC Hamričky 0:2

16e minuut.
Şərifov met een sublieme pass. Fiore rent richting de bal. Gida bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore verovert de bal door een tackle van achteren. Fiore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Surovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Surovec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aguniano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Folytin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żygadło rent richting de bal. Căpraru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Căpraru krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Nester probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fiore de bal. Rycke is nu in balbezit. Fiore onderschept slim de pass. Fiore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ferraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiore rent richting de bal. Fiore schiet op doel. Chalupek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - 1.FC Hamričky 0:3

32e minuut.
Căpraru verovert de bal door een tackle van achteren. Fiore is nu in balbezit. Rycke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rycke krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Surovec verovert de bal door een tackle van achteren. Surovec geeft een lange en hoge pass. Fiore kopt de bal weg. Ferraro rent richting de bal. Ferraro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Folytin bereikt de bal nog maar net als eerste. Folytin geeft de bal voor. Hrivník met een sublieme pass. Fiore rent richting de bal. Fiore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lašák rent richting de bal. Lašák geeft een lange en hoge pass. Căpraru speelt de bal door. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tatran Prenádražie 70%, 1.FC Hamričky 30%.
FC Tatran Prenádražie - 1.FC Hamričky 0:3

51e minuut.
Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrivník bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrivník met een sublieme pass. Fiore is nu in balbezit. Fiore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Căpraru geeft een hoge lob. Hrivník speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Rycke de bal onder controle te krijgen. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hrivník met een sublieme pass. Klungelig pakt Fiore de bal. Ferraro rent richting de bal. Fiore is nu in balbezit. Fiore draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Chalupek met een sublieme pass. Surovec kopt de bal weg. Hrivník met een sublieme pass. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro schiet op doel. Chalupek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro rent richting de bal. Ferraro heeft problemen om de bal te vangen. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Paal! Fiore springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - 1.FC Hamričky 0:4

65e minuut.
Frajt onderschept slim de pass. Frajt passt de bal zonder na te denken. Ferraro rent richting de bal. Ferraro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rycke de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Gida probeert de bal aan de voet te houden. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Surovec begaat een overtreding. Hanusz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hanusz kan niet meer verder spelen. Chakas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lašák rent richting de bal. Lašák heeft problemen om de bal te vangen. Lašák geeft de bal voor. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Chalupek bokst de bal weg.

73e minuut.
Frajt kopt de bal weg. Hrivník kan de bal niet met de borst controleren. Hrivník met een sublieme pass. Ferraro rent richting de bal. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chalupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - 1.FC Hamričky 0:5

76e minuut.
Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraro passt de bal met de wreef. Fiore rent richting de bal. Fiore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Căpraru de bal. Căpraru geeft een lange en hoge pass. Van de Meulen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fiore is nu in balbezit. Fiore haalt uit met een fantastische trap. Chalupek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - 1.FC Hamričky 0:6

88e minuut.
Nester is nu in balbezit. Nester geeft een hoge lob. Hrivník kopt de bal weg. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro schiet op doel. Chalupek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tatran Prenádražie 79%, 1.FC Hamričky 21%.
FC Tatran Prenádražie - 1.FC Hamričky 0:6