Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Hamričky FC Tatran Prenádražie
system Hovno Tactiek 343
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
38 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 29.9
solid Schieten average
average Passen average
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Petránek verovert de bal door een tackle van achteren. Petránek probeert naar een medespeler te passen. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore schiet op doel. Chalupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Tatran Prenádražie 1:0

7e minuut.
Parască is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Căpraru. Parască is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żygadło zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Petránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petránek probeert naar een medespeler te passen. Fiore rent richting de bal. Fiore haalt uit met een fantastische trap. Chalupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Tatran Prenádražie 2:0

12e minuut.
Klungelig pakt Luchian de bal. Handza bereikt de bal nog maar net als eerste. Handza geeft de bal voor. Fiore is nu in balbezit. Fiore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gadow kopt de bal weg. Luchian rent richting de bal. Lašák begaat een overtreding. Luchian wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Handza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ferraro kopt de bal weg. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore draait met de bal, schiet en ... Chalupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Tatran Prenádražie 3:0

18e minuut.
Ferraro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fiore de bal. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore onderschept slim de pass. Fiore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Tatran Prenádražie 4:0

21e minuut.
Gadow is nu in balbezit. Handza bereikt de bal nog maar net als eerste. Handza passt de bal met de wreef. Ferraro rent richting de bal. Ferraro schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Fiore rent richting de bal. Petránek is nu in balbezit. Petránek passt de bal in één keer door. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro schiet op doel. Chalupek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Tatran Prenádražie 5:0

28e minuut.
Daar is Lašák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frajt speelt de bal door. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap. Wajrak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Tatran Prenádražie 5:1

34e minuut.
Petránek verovert de bal door een tackle van achteren. Petránek geeft een hoge lob. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Chalupek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Tatran Prenádražie 6:1

36e minuut.
Ostaşu geeft een lange en hoge pass. Şərifov rent richting de bal. Şərifov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fiore de bal. Fiore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Frajt onderschept slim de pass. Frajt passt de bal zonder na te denken. Petránek speelt de bal door. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro schiet op doel. Chalupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Tatran Prenádražie 7:1

43e minuut.
Hanovanič is nu in balbezit. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore passt de bal in één keer door. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Chalupek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Tatran Prenádražie 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hamričky 36%, FC Tatran Prenádražie 64%.
1.FC Hamričky - FC Tatran Prenádražie 8:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrivník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Croitoru rent richting de bal. Ferraro verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żygadło rent richting de bal. Căpraru onderschept slim de pass. Căpraru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Frajt speelt de bal door. Hrivník rent richting de bal. Hrivník passt de bal in één keer door. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Tatran Prenádražie 9:1

57e minuut.
Hrivník geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Przybyłowski de bal onder controle te krijgen. Ferraro rent richting de bal. Ferraro schiet op doel. Przybyłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Żygadło geeft een hoge lob. Inworp. Căpraru met een snelle inworp. Fiore rent richting de bal. Fiore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Frajt onderschept slim de pass. Frajt geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tyfos de bal onder controle te krijgen. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro draait met de bal, schiet en ... Chalupek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fiore rent richting de bal. Fiore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Tatran Prenádražie 10:1

64e minuut.
Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro passt de bal zonder na te denken. Handza rent richting de bal. Handza speelt de bal door. Petránek met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ostaşu is nu in balbezit. Hrivník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostaşu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tyfos met een snel genomen vrije trap. Căpraru kopt de bal weg. Fiore is nu in balbezit. Fiore draait met de bal, schiet en ... Chalupek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chalupek trapt de bal weg van het doel. Handza bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Handza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Parască probeert naar een medespeler te passen. Şərifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifov passt de bal met de wreef. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lašák kopt de bal weg. Żygadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Petránek onderschept slim de pass. Petránek speelt de bal door. Fiore bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hanovanič passt de bal in één keer door. Şərifov geeft een hoge lob. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro schiet op doel. Chalupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Tatran Prenádražie 11:1

82e minuut.
Hrivník is nu in balbezit. Hrivník passt de bal zonder na te denken. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro schiet op doel. Przybyłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fiore rent richting de bal. Fiore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - FC Tatran Prenádražie 12:1

85e minuut.
Hanovanič bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák verovert de bal door een tackle van achteren. Škrobák geeft de bal voor. Fiore is nu in balbezit. Fiore draait met de bal, schiet en ... Chalupek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Căpraru neemt de hoekschop. Daar is Tyfos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Lašák geeft een lange en hoge pass. Hrivník bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrivník probeert naar een medespeler te passen. Ferraro kan de bal niet met de borst controleren. Ferraro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hamričky 26%, FC Tatran Prenádražie 74%.
1.FC Hamričky - FC Tatran Prenádražie 12:1