Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:47
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.03
  • Stadion: Peppers Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9476
Peppers FK Detva
bazal-bra Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 23.7
adequate Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Počkaj rent richting de bal. Počkaj met een sublieme pass. Okoniewski rent richting de bal. Počkaj is nu in balbezit. Počkaj haalt uit met een fantastische trap. Remeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Kalinowski met een sublieme pass. Okoniewski rent richting de bal. Ladomerský schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ladomerský krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gilanlıoğlu is nu in balbezit. Gilanlıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Diáš rent richting de bal. Okoniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Okoniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FK Detva 1:0

11e minuut.
Ladomerský rent richting de bal. Pigłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pigłowski met een sublieme pass. Počkaj rent richting de bal. Počkaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FK Detva 2:0

29e minuut.
Pigłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigłowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Počkaj de bal. Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Okoniewski is nu in balbezit. Počkaj rent richting de bal. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski draait met de bal, schiet en ... Remeta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FK Detva 3:0

35e minuut.
Pigłowski kopt de bal weg. Daar is Ladomerský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoniewski schiet op doel. Remeta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 40%, FK Detva 60%.
Peppers - FK Detva 3:0

46e minuut.
Eg komt het veld opgelopen. Štefanák komt het veld opgelopen. Pangaré komt het veld opgelopen. Fulý komt het veld opgelopen. Kardobel komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Fulý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalinowski is nu in balbezit. Kalinowski met een sublieme pass. Pangaré is nu in balbezit. Pangaré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kužmo is nu in balbezit. Kužmo geeft een lange en hoge pass. Daar is Eg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eg schiet op doel. Remeta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FK Detva 4:0

58e minuut.
Ladomerský passt de bal in één keer door. Sabol is nu in balbezit. Sabol geeft een lange en hoge pass. Barnák rent richting de bal. Barnák schiet op doel. Turpçu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Gilanlıoğlu passt de bal zonder na te denken. Eg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré rent richting de bal. Eg rent richting de bal. Eg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Barnák geeft een lange en hoge pass. Daar is Gilanlıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilanlıoğlu geeft een hoge lob. Pangaré rent richting de bal. Pangaré haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Eg probeert de bal met de borst te controleren. Lopatovský begaat een overtreding. Eg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fulý zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pangaré heeft problemen om de bal te vangen. Pangaré haalt uit met een fantastische trap. Remeta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Eg heeft problemen om de bal te vangen. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Eg is nu in balbezit. Pangaré rent richting de bal. Pangaré passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FK Detva 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 42%, FK Detva 58%.
Peppers - FK Detva 5:0