Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Detva Peppers
Normal Tactiek bazal-bra
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 34.1
weak Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Palkovič raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bradáč komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Vojka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilanlıoğlu rent richting de bal. Bradáč tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bradáč krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bradáč speelt de bal door. Bartoszewski rent richting de bal. Bartoszewski passt de bal in één keer door. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pazderski met een sublieme pass. Pangaré rent richting de bal. Pangaré passt de bal zonder na te denken. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Detva 65%, Peppers 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Detva - Peppers 0:0

46e minuut.
Počkaj komt het veld opgelopen. Skura komt het veld opgelopen. Knát komt het veld opgelopen. Ježil komt het veld opgelopen. Navrátil komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ježil met een harde bal richting middenveld. Gilanlıoğlu kopt de bal weg. Počkaj is nu in balbezit. Počkaj haalt uit met een fantastische trap. Remeta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pazderski met een sublieme pass. Počkaj is nu in balbezit. Počkaj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Remeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Gilanlıoğlu rent richting de bal. Gilanlıoğlu met een sublieme pass. Knát speelt de bal door. Počkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Počkaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - Peppers 0:1

60e minuut.
Bacer geeft de bal voor. Diáš probeert de bal met de borst te controleren. Počkaj is nu in balbezit. Počkaj haalt uit met een fantastische trap. Remeta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Pazderski is nu in balbezit. Pazderski passt de bal in één keer door. Počkaj rent richting de bal. Knát bereikt de bal nog maar net als eerste. Knát haalt uit met een fantastische trap. Remeta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Skura probeert naar een medespeler te passen. Vojka speelt de bal door. Knát rent richting de bal. Počkaj rent richting de bal. Počkaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gilanlıoğlu kopt de bal weg. Knát kan de bal niet met de borst controleren. Počkaj rent richting de bal. Gilanlıoğlu is nu in balbezit. Gilanlıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Detva 64%, Peppers 36%.
FK Detva - Peppers 0:1