Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elementárni Legionári FC Bruggy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Skuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraňo is nu in balbezit. Skuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuban haalt uit met een fantastische trap. Briga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Briga met een harde bal richting middenveld. Krevenský kopt de bal weg. Neslušan geeft een lange en hoge pass. Fraňo is nu in balbezit. Fraňo draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Daar is Repej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakash probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skuban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skuban schiet op doel. Briga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Repej met een sublieme pass. Spišovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Spišovský passt de bal zonder na te denken. Kapustiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapustiak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Elementárni Legionári - FC Bruggy 0:1

37e minuut.
Daar is Kapustiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krevenský is nu in balbezit. Krevenský probeert naar een medespeler te passen. Kapustiak rent richting de bal. Kapustiak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elementárni Legionári - FC Bruggy 0:2

40e minuut.
Kapuščinský is nu in balbezit. Sabel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapuščinský raakt geblesseerd tijdens het duel. Kapuščinský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Proksa rent richting de bal. Kapustiak onderschept slim de pass. Kapustiak haalt uit met een fantastische trap. Bedový probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Štulajter probeert naar een medespeler te passen. Sabel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spišovský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spišovský krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elementárni Legionári 48%, FC Bruggy 52%.
Elementárni Legionári - FC Bruggy 0:2

57e minuut.
Chutňák is nu in balbezit. Chutňák passt de bal in één keer door. Skuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuban haalt uit met een fantastische trap. Briga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Hager passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kapuščinský de bal. Fraňo met een sublieme pass. Skuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fraňo rent richting de bal. Chutňák verovert de bal door een tackle van achteren. Chutňák met een sublieme pass. Kapustiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapustiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fedarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucký verovert de bal door een tackle van achteren. Lucký passt de bal zonder na te denken. Skuban is nu in balbezit. Skuban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kakash verovert de bal door een tackle van achteren. Kakash speelt de bal door. Skuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraňo rent richting de bal. Fraňo schiet op doel. Paal! Skuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuban draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Hajmal is nu in balbezit. Hajmal geeft een lange en hoge pass. Štulajter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapustiak onderschept slim de pass. Kapustiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sabel met een snelle inworp. Fraňo is nu in balbezit. Fraňo geeft de bal voor. Skuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuban schiet op doel. Briga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Elementárni Legionári - FC Bruggy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elementárni Legionári 32%, FC Bruggy 68%.
Elementárni Legionári - FC Bruggy 1:2