Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 18:42
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.03
  • Stadion: MaGa FT Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2715
MaGa FT Ohniví Gumkáči
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Muška heeft problemen om de bal te vangen. Bettis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krchmárik. Krchmárik krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Telický passt de bal zonder na te denken. Hriniak rent richting de bal. Hriniak passt de bal met de wreef. Bettis is nu in balbezit. Bettis schiet op doel. Poruban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaGa FT - Ohniví Gumkáči 0:1

27e minuut.
Krchmárik is nu in balbezit. Sokoly verovert de bal door een tackle van achteren. Sokoly probeert naar een medespeler te passen. Piroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Piroš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaGa FT - Ohniví Gumkáči 0:2

30e minuut.
Bondra onderschept slim de pass. Bondra speelt de bal door. Krchmárik probeert naar een medespeler te passen. Kanderka rent richting de bal. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bettis rent richting de bal. Kučera is nu in balbezit. Met opzet legt Bettis zijn tegenspeler op de grond. Bettis krijgt een gele kaart. Kučera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kučera met een snel genomen vrije trap. Kvotký rent richting de bal. Trop onderschept slim de pass. Trop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaGa FT - Ohniví Gumkáči 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaGa FT 39%, Ohniví Gumkáči 61%.
MaGa FT - Ohniví Gumkáči 1:2

47e minuut.
Kučera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kožnika met een snelle inworp. Sokoly bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokoly geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bondra passt de bal zonder na te denken. Kožnika is nu in balbezit. Kožnika geeft een lange en hoge pass. Piroš rent richting de bal. Piroš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kanderka heeft problemen om de bal te vangen. Muška speelt de bal door. Piroš is nu in balbezit. Piroš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaGa FT - Ohniví Gumkáči 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaGa FT 50%, Ohniví Gumkáči 50%.
MaGa FT - Ohniví Gumkáči 1:3