Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:44
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.03
  • Stadion: Peppers Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15400
Peppers FK-JANKA
bazal-bra Tactiek SILVER
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.9 gemiddelde waardering 45.9
adequate Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen good


22e minuut.
Mazur geeft een hoge lob. Alfino kopt de bal weg. Čuj probeert de bal aan de voet te houden. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hompel onderschept slim de pass. Hompel passt de bal in één keer door. Furacão bereikt de bal nog maar net als eerste. Furacão met een sublieme pass. Mazur geeft de bal voor. Barovský bokst de bal weg.

36e minuut.
Alfino geeft een hoge lob. Geert probeert de bal aan de voet te houden. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum haalt uit met een fantastische trap. Barovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Furacão onderschept slim de pass. Furacão speelt de bal door. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 70%, FK-JANKA 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peppers - FK-JANKA 0:0

46e minuut.
Orvek komt het veld opgelopen. Knát komt het veld opgelopen. Kudlica komt het veld opgelopen. Mravec komt het veld opgelopen. Skura komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Furacão geeft een hoge lob. Tuấn Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuấn Thành raakt geblesseerd tijdens het duel. Furacão neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FK-JANKA 0:1

64e minuut.
Mazur rent richting de bal. Mazur geeft een lange en hoge pass. Pietryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Thành schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Barovský trapt de bal weg van het doel. Furacão kopt de bal weg. Klungelig pakt Pietryka de bal. Gollum rent richting de bal. Gollum schiet op doel. Barovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Ausanio met een sublieme pass. Alfino met een sublieme pass. Tuấn Thành is nu in balbezit. Tuấn Thành draait met de bal, schiet en ... Barovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morong. Gollum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Furacão zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gollum is nu in balbezit. Gollum schiet op doel. Barovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 76%, FK-JANKA 24%.
Peppers - FK-JANKA 0:1