Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tatran Prenádražie AC Buldogs
343 Tactiek 343
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 51.7
average Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Tywczyński speelt de bal door. Truban bereikt de bal nog maar net als eerste. Truban geeft een lange en hoge pass. Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taylor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gadow bereikt de bal nog maar net als eerste. Swarovski onderschept slim de pass. Swarovski passt de bal met de wreef. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský schiet op doel. Paal! Chalupek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywczyński geeft een hoge lob. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel. Przybyłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alexander zal de hoekschop nemen. Suryadi heeft problemen om de bal te vangen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Alexander geeft een lange en hoge pass. Taylor kan de bal niet met de borst controleren. Suryadi rent richting de bal. Suryadi draait met de bal, schiet en ... Chalupek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:1

21e minuut.
Swarovski speelt de bal door. Przybyłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryadi rent richting de bal. Suryadi draait met de bal, schiet en ... Chalupek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:2

24e minuut.
Suryadi met een sublieme pass. Alexander heeft problemen om de bal te vangen. Alexander probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Taylor de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ... Chalupek bokst de bal weg. Tyfos heeft problemen om de bal te vangen. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel. Chalupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:3

26e minuut.
Klungelig pakt Suryadi de bal. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryadi is nu in balbezit. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Chalupek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Croitoru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chakas komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Alexander is nu in balbezit. Alexander passt de bal met de wreef. Suryadi probeert naar een medespeler te passen. Taylor is nu in balbezit. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Chalupek bokst de bal weg.

30e minuut.
Chalupek met een sublieme pass. Perrin kopt de bal weg. Daar is Żygadło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nyczko is nu in balbezit. Nyczko geeft de bal voor. Suryadi kopt de bal weg. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Chalupek trapt de bal weg van het doel. Swarovski kopt de bal weg. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chalupek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:4

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chalupek niet meer kan verder spelen. Klincko komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský speelt de bal door. Suryadi rent richting de bal. Suryadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:5

37e minuut.
Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský passt de bal in één keer door. Tyfos verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:6

40e minuut.
Swarovski is nu in balbezit. Parască is nu in balbezit. Swarovski verovert de bal door een tackle van achteren. Swarovski geeft een hoge lob. Taylor krijgt zijn hoofd ertegen. Klincko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:7

43e minuut.
Suryadi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Przybyłowski de bal onder controle te krijgen. Żygadło kopt de bal weg. Záhorský rent richting de bal. Záhorský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tatran Prenádražie 71%, AC Buldogs 29%.
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:7

50e minuut.
Chakas geeft een lange en hoge pass. Tywczyński kopt de bal weg. Suryadi is nu in balbezit. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:8

53e minuut.
Swarovski verovert de bal door een tackle van achteren. Swarovski speelt de bal door. Suryadi is nu in balbezit. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:9

56e minuut.
Swarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Swarovski passt de bal zonder na te denken. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Suryadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:10

59e minuut.
Klincko trapt de bal weg van het doel. Suryadi kopt de bal weg. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:11

63e minuut.
Suryadi controleert de bal met de borst. Gadow rent richting de bal. Suryadi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suryadi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Brio is nu in balbezit. Brio passt de bal in één keer door. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský passt de bal zonder na te denken. Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Taylor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:12

67e minuut.
Swarovski geeft een lange en hoge pass. Suryadi rent richting de bal. Suryadi passt de bal met de wreef. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:13

70e minuut.
Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu speelt de bal door. Perrin met een sublieme pass. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:14

71e minuut.
Koša komt het veld opgelopen. Treutiger komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tyfos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tywczyński met een snelle inworp. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Koša is nu in balbezit. Taylor rent richting de bal. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Klincko bokst de bal weg.

76e minuut.
Truban passt de bal zonder na te denken. Nyczko is nu in balbezit. Nyczko geeft een lange en hoge pass. Tywczyński controleert de bal met de borst. Tywczyński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:15

83e minuut.
Przybyłowski probeert de bal aan de voet te houden. Suryadi kopt de bal weg. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:16

87e minuut.
Swarovski speelt de bal door. Koša rent richting de bal. Koša passt de bal in één keer door. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tatran Prenádražie 72%, AC Buldogs 28%.
FC Tatran Prenádražie - AC Buldogs 0:16