Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK-JANKA FC Tatran Prenádražie
SILVER Tactiek 343
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 26.2
excellent Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Ausanio rent richting de bal. Ausanio speelt de bal door. Mazur probeert naar een medespeler te passen. Gollum is nu in balbezit. Gollum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tatran Prenádražie 1:0

3e minuut.
Sárhidai met een sublieme pass. Mazur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazur passt de bal zonder na te denken. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Alfino verovert de bal door een tackle van achteren. Alfino geeft een lange en hoge pass. Gollum is nu in balbezit. Gollum draait met de bal, schiet en ... Chalupek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tatran Prenádražie 2:0

13e minuut.
Ausanio verovert de bal door een tackle van achteren. Ausanio probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Thành schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tatran Prenádražie 3:0

14e minuut.
Mazur is nu in balbezit. Mazur passt de bal in één keer door. Tuấn Thành is nu in balbezit. Tuấn Thành draait met de bal, schiet en ... Chalupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tatran Prenádražie 4:0

21e minuut.
Mazur geeft een lange en hoge pass. Alfino kopt de bal weg. Van de Meulen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuấn Thành rent richting de bal. Tuấn Thành haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Alfino is nu in balbezit. Alfino met een sublieme pass. Tuấn Thành is nu in balbezit. Tuấn Thành schiet op doel. Chalupek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Chiş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gollum rent richting de bal. Gollum schiet op doel. Chalupek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Żygadło probeert naar een medespeler te passen. Mazur speelt de bal door. Gollum is nu in balbezit. Gollum haalt uit met een fantastische trap. Chalupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Chiş onderschept slim de pass. Chiş speelt de bal door. Gida controleert de bal met de borst. Gollum is nu in balbezit. Gollum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tatran Prenádražie 5:0

34e minuut.
Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke onderschept slim de pass. Rycke speelt de bal door. Tuấn Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Thành draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mazur geeft een hoge lob. Chalupek speelt de bal door. Sárhidai kopt de bal weg. Gollum is nu in balbezit. Gollum haalt uit met een fantastische trap. Chalupek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Gollum rent richting de bal. Gollum probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Thành is nu in balbezit. Tuấn Thành draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tatran Prenádražie 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 25%, FC Tatran Prenádražie 75%.
FK-JANKA - FC Tatran Prenádražie 6:0

51e minuut.
Alfino rent richting de bal. Alfino probeert naar een medespeler te passen. Mazur met een sublieme pass. Tuấn Thành rent richting de bal. Tuấn Thành schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Daar is Rycke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gollum rent richting de bal. Gollum passt de bal in één keer door. Tuấn Thành rent richting de bal. Tuấn Thành haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Jakubiak kopt de bal weg. Gida heeft problemen om de bal te vangen. Sárhidai met een sublieme pass. Gollum is nu in balbezit. Gollum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tatran Prenádražie 7:0

57e minuut.
Sárhidai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Snitko komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Snitko rent richting de bal. Snitko met een sublieme pass. Alfino probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Thành rent richting de bal. Tuấn Thành haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Van de Meulen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alfino met een snelle inworp. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Snitko kopt de bal weg. Żygadło rent richting de bal. Alfino onderschept slim de pass. Alfino geeft een hoge lob. Gollum krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Mazur is nu in balbezit. Mazur geeft de bal voor. Gollum heeft problemen om de bal te vangen. Gollum schiet op doel. Chalupek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tatran Prenádražie 8:0

64e minuut.
Snitko onderschept slim de pass. Snitko geeft een hoge lob. Gollum is nu in balbezit. Gollum haalt uit met een fantastische trap. Chalupek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tatran Prenádražie 9:0

68e minuut.
Tuấn Thành is nu in balbezit. Rycke rent richting de bal. Tuấn Thành onderschept slim de pass. Gollum rent richting de bal. Gollum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Alfino met een sublieme pass. Klungelig pakt Rycke de bal. Gollum is nu in balbezit. Gollum draait met de bal, schiet en ... Chalupek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tatran Prenádražie 10:0

73e minuut.
Mazur onderschept slim de pass. Mazur passt de bal zonder na te denken. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum schiet op doel. Chalupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chalupek met een sublieme pass. Benačko kopt de bal weg. Ausanio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuấn Thành de bal. Tuấn Thành schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Snitko probeert naar een medespeler te passen. Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum verovert de bal door een tackle van achteren. Gollum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tatran Prenádražie 11:0

79e minuut.
Mazur bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş verovert de bal door een tackle van achteren. Snitko geeft een lange en hoge pass. Gollum is nu in balbezit. Gollum haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Mazur geeft de bal voor. Alfino kopt de bal weg. Tuấn Thành rent richting de bal. Tuấn Thành haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tatran Prenádražie 12:0

87e minuut.
Mazur heeft problemen om de bal te vangen. Mazur geeft een lange en hoge pass. Van de Meulen heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Thành rent richting de bal. Tuấn Thành schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Chalupek trapt de bal weg van het doel. Snitko kopt de bal weg. Daar is Gollum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gollum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Tatran Prenádražie 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 21%, FC Tatran Prenádražie 79%.
FK-JANKA - FC Tatran Prenádražie 13:0