Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Detva Elementárni Legionári
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


6e minuut.
Repej kopt de bal weg. Skuban rent richting de bal. Ladomerský is nu in balbezit. Skuban verovert de bal door een tackle van achteren. Skuban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hager rent richting de bal. Hager probeert naar een medespeler te passen. Skuban is nu in balbezit. Fraňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraňo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sabel is nu in balbezit. Sabel passt de bal met de wreef. Ladomerský rent richting de bal. Ladomerský geeft de bal voor. Tomčo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - Elementárni Legionári 1:0

23e minuut.
Štulajter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sabol met de inworp. Palkovič is nu in balbezit. Palkovič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - Elementárni Legionári 2:0

27e minuut.
Lopatovský geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neslušan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lucký geeft de bal voor. Skuban krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Hager rent richting de bal. Ladomerský onderschept slim de pass. Ladomerský met een sublieme pass. Klungelig pakt Tomčo de bal. Tomčo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Detva 58%, Elementárni Legionári 42%.
FK Detva - Elementárni Legionári 2:0

52e minuut.
Klungelig pakt Bacer de bal. Skuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bacer krijgt een gele kaart. Skuban wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

54e minuut.
Neslušan speelt de bal door. Lopatovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucký rent richting de bal. Lucký geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sabel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Remeta trapt de bal weg van het doel. Palkovič kopt de bal weg. Hager kan de bal niet met de borst controleren. Tomčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomčo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - Elementárni Legionári 3:0

70e minuut.
Repej heeft problemen om de bal te vangen. Repej passt de bal in één keer door. Fraňo probeert naar een medespeler te passen. Skuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuban haalt uit met een fantastische trap. Remeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Štulajter is nu in balbezit. Štulajter geeft een hoge lob. Kocenák kopt de bal weg. Daar is Palkovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palkovič draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Detva 52%, Elementárni Legionári 48%.
FK Detva - Elementárni Legionári 3:0