Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Varín FK Detva
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 24
solid Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen weak


7e minuut.
Judiščák is nu in balbezit. Judiščák geeft een hoge lob. Barnák kopt de bal weg. Tomčo rent richting de bal. Tomčo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Canavaro rent richting de bal. Canavaro probeert naar een medespeler te passen. Mihai speelt de bal door. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mihai passt de bal zonder na te denken. Hiếu Phong rent richting de bal. Hiếu Phong passt de bal zonder na te denken. Podskalecký is nu in balbezit. Podskalecký haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Lopatovský rent richting de bal. Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Podskalecký de bal. Podskalecký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FK Detva 1:0

33e minuut.
Mihai met de inworp. Gębała is nu in balbezit. Gębała geeft een hoge lob. Podskalecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Podskalecký met een sublieme pass. Remeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mihai zal de hoekschop nemen. Ladomerský rent richting de bal. Podskalecký verovert de bal door een tackle van achteren. Podskalecký haalt uit met een fantastische trap. Remeta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FK Detva 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varín 37%, FK Detva 63%.
FC Varín - FK Detva 2:0

51e minuut.
Hiếu Phong is nu in balbezit. Hiếu Phong met een sublieme pass. van Weert rent richting de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Remeta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Podskalecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Podskalecký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FK Detva 3:0

54e minuut.
Canavaro heeft problemen om de bal te vangen. Canavaro geeft een hoge lob. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Remeta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FK Detva 4:0

57e minuut.
van Weert verovert de bal door een tackle van achteren. van Weert geeft een lange en hoge pass. Diáš heeft problemen om de bal te vangen. Podskalecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Podskalecký haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Canavaro rent richting de bal. Canavaro speelt de bal door. Gębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro is nu in balbezit. Canavaro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gębała met een snelle inworp. Canavaro geeft een lange en hoge pass. van Weert maakt een snoekduik en kopt de bal. Remeta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zavan passt de bal zonder na te denken. Mihai is nu in balbezit. Mihai geeft een lange en hoge pass. Podskalecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Podskalecký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FK Detva 5:0

67e minuut.
Palkovič speelt de bal door. Tomčo heeft problemen om de bal te vangen. Palkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert onderschept slim de pass. van Weert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FK Detva 6:0

73e minuut.
Mihai met een snelle inworp. Zavan speelt de bal door. Hiếu Phong probeert naar een medespeler te passen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FK Detva 7:0

80e minuut.
Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai passt de bal met de wreef. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ... Remeta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - FK Detva 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varín 22%, FK Detva 78%.
FC Varín - FK Detva 8:0