Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bruggy AC Buldogs
Normal Tactiek 442
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 51.9
weak Schieten formidable
weak Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Záhorský is nu in balbezit. Záhorský geeft de bal voor. Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Briga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:1

2e minuut.
Záhorský passt de bal zonder na te denken. Alexander is nu in balbezit. Alexander passt de bal met de wreef. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Krevenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll onderschept slim de pass. Poll passt de bal in één keer door. Taylor is nu in balbezit. Taylor draait met de bal, schiet en ... Briga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abaffy de bal. Taylor onderschept slim de pass. Taylor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:2

11e minuut.
Záhorský verovert de bal door een tackle van achteren. Záhorský probeert naar een medespeler te passen. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel. Briga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:3

12e minuut.
Alexander speelt de bal door. Záhorský heeft problemen om de bal te vangen. Záhorský passt de bal met de wreef. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Chutňák kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alexander zal de hoekschop nemen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Chutňák de bal. Záhorský rent richting de bal. Záhorský schiet op doel. Briga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:4

20e minuut.
Kapustiak passt de bal zonder na te denken. Sangal bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský onderschept slim de pass. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:5

22e minuut.
Poll rent richting de bal. Chutňák rent richting de bal. Poll verovert de bal door een tackle van achteren. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:6

27e minuut.
Swarovski is nu in balbezit. Swarovski met een sublieme pass. Alexander probeert naar een medespeler te passen. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Sangal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poll rent richting de bal. Poll passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Taylor de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Poll heeft problemen om de bal te vangen. Poll kopt de bal weg. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel. Briga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:7

31e minuut.
Tywczyński met een snelle inworp. Swarovski rent richting de bal. Swarovski geeft de bal voor. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:8

34e minuut.
Alexander geeft de bal voor. Briga met een sublieme pass. Poll kopt de bal weg. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ... Briga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:9

35e minuut.
Taylor probeert naar een medespeler te passen. Alexander probeert naar een medespeler te passen. Kakash is nu in balbezit. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor schiet op doel. Briga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

37e minuut.
Tywczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský rent richting de bal. Záhorský geeft een lange en hoge pass. Taylor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:10

40e minuut.
Záhorský onderschept slim de pass. Záhorský geeft een hoge lob. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ... Briga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Tywczyński kopt de bal weg. Taylor rent richting de bal. Taylor speelt de bal door. Poll is nu in balbezit. Poll haalt uit met een fantastische trap. Briga bokst de bal weg.

44e minuut.
Poll kopt de bal weg. Kapuščinský speelt de bal door. Daar is Kakash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bruggy 87%, AC Buldogs 13%.
FC Bruggy - AC Buldogs 0:10

47e minuut.
Tywczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywczyński met een sublieme pass. Abaffy heeft problemen om de bal te vangen. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel. Briga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Záhorský de bal. Záhorský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:11

51e minuut.
Swarovski rent richting de bal. Swarovski passt de bal zonder na te denken. Alexander speelt de bal door. Daar is Záhorský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Záhorský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chutňák geeft een hoge lob. Inworp. Tywczyński met de inworp. Bonazolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonazolli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Abaffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaffy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alexander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taylor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chutňák is nu in balbezit. Taylor rent richting de bal. Taylor passt de bal met de wreef. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský haalt uit met een fantastische trap. Briga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:12

61e minuut.
Poll rent richting de bal. Poll met een sublieme pass. Taylor is nu in balbezit. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:13

65e minuut.
Taylor onderschept slim de pass. Taylor geeft de bal voor. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll geeft de bal voor. Taylor maakt een snoekduik en kopt de bal. Briga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:14

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suryadi komt het veld opgelopen. Treutiger komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tywczyński passt de bal in één keer door. Daar is Bonazolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonazolli met een sublieme pass. Klungelig pakt Taylor de bal. Taylor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tywczyński kopt de bal weg. Kapuščinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuščinský geeft een lange en hoge pass. Bonazolli is nu in balbezit. Bonazolli geeft een lange en hoge pass. Briga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:15

74e minuut.
Krevenský speelt de bal door. Daar is Kapustiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suryadi verovert de bal door een tackle van achteren. Suryadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bonazolli verovert de bal door een tackle van achteren. Bonazolli geeft de bal voor. Taylor rent richting de bal. Suryadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryadi draait met de bal, schiet en ... Briga bokst de bal weg. Taylor is nu in balbezit. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:16

79e minuut.
Kapustiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Tywczyński de bal. Suryadi is nu in balbezit. Suryadi geeft de bal voor. Taylor maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:17

81e minuut.
Krevenský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kapustiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suryadi rent richting de bal. Suryadi haalt uit met een fantastische trap. Chutňák probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Swarovski met een sublieme pass. Alexander probeert naar een medespeler te passen. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:18

88e minuut.
Poll geeft de bal voor. Daar is Abaffy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chutňák rent richting de bal. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor draait met de bal, schiet en ... Briga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suryadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:19

90e minuut.
Bonazolli probeert naar een medespeler te passen. Tywczyński is nu in balbezit. Tywczyński geeft de bal voor. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruggy - AC Buldogs 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bruggy 85%, AC Buldogs 15%.
FC Bruggy - AC Buldogs 0:20