Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:42
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.03
  • Stadion: MaGa FT Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2861
MaGa FT FC Tatran Prenádražie
Normal Tactiek 343
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 26.7
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Daar is Bondra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadow is nu in balbezit. Bondra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bondra krijgt een gele kaart. Gadow is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chakas met een snel genomen vrije trap. Klinka is nu in balbezit. Klinka haalt uit met een fantastische trap. Gajdoš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Telický onderschept slim de pass. Telický geeft de bal voor. Przybyłowski rent richting de bal. Trop verovert de bal door een tackle van achteren. Trop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Luchian passt de bal met de wreef. Klinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinka passt de bal in één keer door. Hanovanič is nu in balbezit. Hanovanič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaGa FT 69%, FC Tatran Prenádražie 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaGa FT - FC Tatran Prenádražie 0:0

47e minuut.
Klinka passt de bal in één keer door. Medlen is nu in balbezit. Luchian maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Luchian naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Klungelig pakt Hanovanič de bal. Klinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinka schiet op doel. Feč probeert de bal aan de voet te houden. Poruban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaGa FT - FC Tatran Prenádražie 0:1

64e minuut.
Gadow passt de bal zonder na te denken. Klinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanovanič rent richting de bal. Klinka rent richting de bal. Klinka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaGa FT - FC Tatran Prenádražie 0:2

81e minuut.
Poruban met een sublieme pass. Kanderka kopt de bal weg. Trop is nu in balbezit. Trop schiet op doel. Chalupek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaGa FT - FC Tatran Prenádražie 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaGa FT 55%, FC Tatran Prenádražie 45%.
MaGa FT - FC Tatran Prenádražie 1:2