Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Detva MišKar Partia
Normal Tactiek ža
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 48
weak Schieten very good
weak Passen adequate
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Enciso speelt de bal door. Polonec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kourtakis de bal. Kourtakis schiet op doel. Judiščák probeert de bal aan de voet te houden. Remeta bokst de bal weg. Bacer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacer geeft een lange en hoge pass. Sabol kopt de bal weg. Palkovič heeft problemen om de bal te vangen. Enciso geeft een lange en hoge pass. Remeta bokst de bal weg.

10e minuut.
Rep verovert de bal door een tackle van achteren. Rep speelt de bal door. Daar is Sekel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kourtakis is nu in balbezit. Kourtakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mamutov passt de bal met de wreef. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourtakis rent richting de bal. Kourtakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - MišKar Partia 0:1

12e minuut.
Bacer is nu in balbezit. Polonec verovert de bal door een tackle van achteren. Polonec speelt de bal door. Daar is Sekel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekel passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - MišKar Partia 0:2

15e minuut.
Ladomerský met een sublieme pass. Enciso is nu in balbezit. Mamutov geeft een lange en hoge pass. Rep rent richting de bal. Rep haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Polonec is nu in balbezit. Polonec passt de bal zonder na te denken. Kourtakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourtakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - MišKar Partia 0:3

23e minuut.
Palkovič met een sublieme pass. Tomčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourtakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kourtakis krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Polonec geeft een hoge lob. Rep kopt de bal weg. Daar is Lopatovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kourtakis rent richting de bal. Kourtakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sekel is nu in balbezit. Sekel passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Judiščák de bal onder controle te krijgen. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ladomerský geeft een lange en hoge pass. Barnák probeert de bal met de borst te controleren. Sekel is nu in balbezit. Sekel speelt de bal door. Polonec speelt de bal door. Paal!

33e minuut.
Kourtakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec is nu in balbezit. Kourtakis rent richting de bal. Polonec geeft een lange en hoge pass. Rep springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Diáš rent richting de bal. Mamutov verovert de bal door een tackle van achteren. Mamutov passt de bal met de wreef. Kourtakis rent richting de bal. Kourtakis draait met de bal, schiet en ... Remeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Polonec rent richting de bal. Polonec passt de bal met de wreef. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep is nu in balbezit. Rep draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sekel met de inworp. Polonec geeft een hoge lob. Mamutov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Judiščák verovert de bal door een tackle van achteren. Judiščák met een sublieme pass. Rep rent richting de bal. Rep draait met de bal, schiet en ... Remeta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - MišKar Partia 0:4

43e minuut.
Sekel kopt de bal weg. Kourtakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec probeert naar een medespeler te passen. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Detva 82%, MišKar Partia 18%.
FK Detva - MišKar Partia 0:4

50e minuut.
Enciso met de inworp. Polonec geeft de bal voor. Kourtakis rent richting de bal. Kourtakis draait met de bal, schiet en ... Remeta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sekel rent richting de bal. Kourtakis rent richting de bal. Polonec rent richting de bal. Polonec draait met de bal, schiet en ... Remeta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mamutov probeert naar een medespeler te passen. Rep probeert de bal aan de voet te houden. Polonec speelt de bal door. Kourtakis rent richting de bal. Kourtakis schiet op doel. Remeta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rep maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kourtakis maakt een snoekduik en kopt de bal. Remeta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Remeta probeert naar een medespeler te passen. Hermida rent richting de bal. Hermida geeft de bal voor. Kourtakis is nu in balbezit. Kourtakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamutov met de inworp. Polonec is nu in balbezit. Polonec passt de bal in één keer door. Kourtakis geeft een hoge lob. Remeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rep rent richting de bal. Rep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - MišKar Partia 0:5

72e minuut.
Polonec kopt de bal weg. Klungelig pakt Rep de bal. Rep speelt de bal door. Kourtakis rent richting de bal. Kourtakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sekel kopt de bal weg. Daar is Rep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kourtakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec rent richting de bal. Polonec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sekel geeft een hoge lob. Rep is nu in balbezit. Rep passt de bal met de wreef. Kourtakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourtakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ladomerský passt de bal zonder na te denken. Mamutov rent richting de bal. Mamutov passt de bal zonder na te denken. Kourtakis rent richting de bal. Kourtakis draait met de bal, schiet en ... Remeta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - MišKar Partia 0:6

85e minuut.
Polonec speelt de bal door. Kourtakis is nu in balbezit. Kourtakis met een sublieme pass. Rep rent richting de bal. Rep schiet op doel. Remeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - MišKar Partia 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Detva 82%, MišKar Partia 18%.
FK Detva - MišKar Partia 0:7