Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK-JANKA FC Bruggy
SILVER Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 21.9
excellent Schieten weak
good Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Furacão heeft problemen om de bal te vangen. Furacão speelt de bal door. Alfino speelt de bal door. MacPhadden heeft problemen om de bal te vangen. MacPhadden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Alfino met de inworp. Furacão bereikt de bal nog maar net als eerste. Furacão speelt de bal door. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Bruggy 1:0

9e minuut.
Furacão speelt de bal door. MacPhadden rent richting de bal. MacPhadden probeert naar een medespeler te passen. Gollum rent richting de bal. Gollum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Bruggy 2:0

12e minuut.
Mazur heeft problemen om de bal te vangen. Mazur geeft een hoge lob. Daar is Abaffy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap. Briga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Furacão de bal. Furacão met een sublieme pass. Mazur geeft een hoge lob. Gollum springt en kopt de bal. Briga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Bruggy 3:0

21e minuut.
Furacão verovert de bal door een tackle van achteren. Furacão geeft de bal voor. Klungelig pakt Kapuščinský de bal. MacPhadden rent richting de bal. MacPhadden draait met de bal, schiet en ... Briga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Klungelig pakt MacPhadden de bal. Furacão rent richting de bal. Furacão probeert naar een medespeler te passen. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Bruggy 4:0

25e minuut.
Alfino speelt de bal door. Daar is Furacão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furacão met een sublieme pass. Gollum is nu in balbezit. Gollum haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Briga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kakash heeft problemen om de bal te vangen. Furacão probeert naar een medespeler te passen. Alfino speelt de bal door. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Alfino rent richting de bal. Alfino probeert naar een medespeler te passen. Gollum is nu in balbezit. Gollum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Bruggy 5:0

32e minuut.
Abaffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaffy geeft een hoge lob. Furacão kopt de bal weg. Daar is Gollum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gollum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gollum rent richting de bal. Gollum geeft een hoge lob. Furacão geeft de bal voor. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
MacPhadden speelt de bal door. Furacão is nu in balbezit. Furacão geeft de bal voor. Gollum maakt een snoekduik en kopt de bal. Briga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Bruggy 6:0

45e minuut.
Mazur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furacão met een sublieme pass. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden draait met de bal, schiet en ... Briga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 12%, FC Bruggy 88%.
FK-JANKA - FC Bruggy 6:0

47e minuut.
Furacão verovert de bal door een tackle van achteren. Furacão passt de bal met de wreef. Mazur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazur geeft een hoge lob. MacPhadden springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ausanio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ausanio geeft een lange en hoge pass. Abaffy met een sublieme pass. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap. Briga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Chutňák de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alfino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gollum springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Bruggy 7:0

51e minuut.
Mazur heeft problemen om de bal te vangen. Mazur geeft een lange en hoge pass. Kapuščinský kopt de bal weg. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum schiet op doel. Paal!

52e minuut.
Mazur onderschept slim de pass. Mazur speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Gollum de bal onder controle te krijgen. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Bruggy 8:0

54e minuut.
Mazur onderschept slim de pass. Mazur geeft een lange en hoge pass. Chutňák kopt de bal weg. MacPhadden heeft problemen om de bal te vangen. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Briga met een harde bal richting middenveld. Mazur kopt de bal weg. Gollum is nu in balbezit. Gollum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Briga trapt de bal weg. Mazur kopt de bal weg. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Labancz speelt de bal door. Mazur is nu in balbezit. Mazur passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Furacão de bal. Furacão geeft de bal voor. Briga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Bruggy 9:0

60e minuut.
Klungelig pakt Kapustiak de bal. Krevenský is nu in balbezit. MacPhadden maakt een afschuwelijke overtreding. MacPhadden krijgt een gele kaart. Krevenský raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Krevenský kan niet meer verder spelen. Rídzik komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kapuščinský rent richting de bal. Kapuščinský geeft de bal voor. Alfino geeft een hoge lob. Gollum heeft problemen om de bal te vangen. Gollum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Bruggy 10:0

77e minuut.
Gollum is nu in balbezit. Gollum speelt de bal door. Alfino met een sublieme pass. MacPhadden rent richting de bal. MacPhadden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Bruggy 11:0

78e minuut.
MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap. Furacão controleert de bal met de borst. Furacão passt de bal met de wreef. Alfino geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
MacPhadden kopt de bal weg. Klungelig pakt Chutňák de bal. Gollum is nu in balbezit. Gollum draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Alfino is nu in balbezit. Alfino geeft een lange en hoge pass. Daar is Mazur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazur draait met de bal, schiet en ... Briga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Bruggy 12:0

86e minuut.
MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Furacão met een sublieme pass. Gollum rent richting de bal. Gollum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Bruggy 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 21%, FC Bruggy 79%.
FK-JANKA - FC Bruggy 13:0