Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biely vlci FKB Slovacko
inovation Tactiek dirty
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 51.5
outstanding Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Klíč geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiewicz met de inworp. Kočisko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočisko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Dobrijević verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrijević geeft de bal voor. Inworp. Misiewicz met de inworp. Kočisko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Molitorys met een sublieme pass. Kočisko probeert naar een medespeler te passen. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - FKB Slovacko 1:0

5e minuut.
Dziják rent richting de bal. Gontkovský met een sublieme pass. Kočisko met een sublieme pass. Vassell is nu in balbezit. Vassell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Molitorys kan de bal niet met de borst controleren. Radziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys begaat een overtreding. Molitorys krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Sponga passt de bal zonder na te denken. Radziński is nu in balbezit. Radziński geeft een lange en hoge pass. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dobrijević rent richting de bal. Dunin verovert de bal door een tackle van achteren. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell draait met de bal, schiet en ... Labant werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - FKB Slovacko 2:0

21e minuut.
Klíč onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiewicz met de inworp. Kočisko geeft de bal voor. Dunin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Vassell kopt de bal weg. Dunin heeft problemen om de bal te vangen. Lindomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell onderschept slim de pass. Vassell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Zati geeft een hoge lob. Dobrijević is nu in balbezit. Vassell rent richting de bal. Vassell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - FKB Slovacko 3:0

28e minuut.
Vassell geeft een hoge lob. Dunin geeft de bal voor. Vassell is nu in balbezit. Vassell schiet op doel. Labant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - FKB Slovacko 4:0

33e minuut.
Klungelig pakt Vassell de bal. Vassell passt de bal zonder na te denken. Misiewicz met een sublieme pass. Dunin is nu in balbezit. Dunin schiet op doel. Labant bokst de bal weg.

38e minuut.
Sponga met een sublieme pass. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă geeft een hoge lob. Radziński is nu in balbezit. Radziński draait met de bal, schiet en ... Holofčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Lindomar is nu in balbezit. Dunin verovert de bal door een tackle van achteren. Dunin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dobrijević de bal onder controle te krijgen. Labant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - FKB Slovacko 5:0

45e minuut.
Guşiţă onderschept slim de pass. Molitorys legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guşiţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maloudas neemt de penalty, wat een uithaal! Holofčák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - FKB Slovacko 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biely vlci 42%, FKB Slovacko 58%.
biely vlci - FKB Slovacko 5:1

50e minuut.
Molitorys rent richting de bal. Gontkovský rent richting de bal. Gontkovský passt de bal met de wreef. Vassell is nu in balbezit. Vassell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - FKB Slovacko 6:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zati met een snelle inworp. Sponga rent richting de bal. Molitorys onderschept slim de pass. Molitorys geeft de bal voor. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Dobrijević geeft een lange en hoge pass. Dunin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Misiewicz kopt de bal weg. Dunin rent richting de bal. Dunin draait met de bal, schiet en ... Labant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doeltrap. Olive komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Jacobic komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Guşiţă rent richting de bal. Molitorys legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guşiţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Molitorys geeft een hoge lob. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jacobic neemt zijn aanloop. Holofčák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - FKB Slovacko 6:2

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klenovič komt het veld opgelopen. Pekmez komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sugalski met een sublieme pass. Kočisko rent richting de bal. Kočisko passt de bal zonder na te denken. Gontkovský is nu in balbezit. Gontkovský schiet op doel. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Radziński is nu in balbezit. Kočisko onderschept slim de pass. Kočisko geeft een lange en hoge pass. Dunin maakt een snoekduik en kopt de bal. Labant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - FKB Slovacko 7:2

73e minuut.
Krupiński is nu in balbezit. Krupiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olive, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vassell is nu in balbezit. Vassell draait met de bal, schiet en ... Labant bokst de bal weg. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin draait met de bal, schiet en ... Labant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - FKB Slovacko 8:2

80e minuut.
Klungelig pakt Dunin de bal. Olive is nu in balbezit. Met opzet legt Dunin zijn tegenspeler op de grond. Dunin krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Krupiński geeft een hoge lob. Sugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobic verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobic draait met de bal, schiet en ... Holofčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - FKB Slovacko 8:3

84e minuut.
Kočisko bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziński onderschept slim de pass. Radziński passt de bal in één keer door. Klenovič rent richting de bal. Klenovič schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biely vlci 50%, FKB Slovacko 50%.
biely vlci - FKB Slovacko 8:3