Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spartak Trnava Ninjago FC
kotva Tactiek Sensei
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
17.5 gemiddelde waardering 38.4
hopeless Schieten solid
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen average


3e minuut.
Indrebø probeert naar een medespeler te passen. Mikola is nu in balbezit. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana haalt uit met een fantastische trap. Falco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - Ninjago FC 0:1

5e minuut.
Rossignoli verovert de bal door een tackle van achteren. Rossignoli geeft een lange en hoge pass. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Styczyński speelt de bal door. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola geeft de bal voor. Benatín is nu in balbezit. Benatín draait met de bal, schiet en ... Falco bokst de bal weg.

12e minuut.
Styczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński geeft een hoge lob. Letkovský heeft problemen om de bal te vangen. Benatín rent richting de bal. Benatín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cseh rent richting de bal. Antoñana onderschept slim de pass. Indrebø is nu in balbezit. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana schiet op doel. Falco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaško geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oman de bal. Hedera rent richting de bal. Hedera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Vaško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Antoñana stond buitenspel. Cseh maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dančo is nu in balbezit. Dančo haalt uit met een fantastische trap. Strojný probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Landauro de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hedera stond buitenspel. Landauro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Antoñana is nu in balbezit. Antoñana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - Ninjago FC 0:2

30e minuut.
Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana passt de bal zonder na te denken. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Letkovský de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Styczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński geeft een hoge lob. Indrebø kopt de bal weg. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana draait met de bal, schiet en ... Falco bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Micskó kopt de bal weg. Brunjak is nu in balbezit. Styczyński is nu in balbezit. Styczyński geeft een lange en hoge pass. Korzym kopt de bal weg. Falco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benatín rent richting de bal. Benatín haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indrebø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola onderschept slim de pass. Mikola draait met de bal, schiet en ... Falco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Klungelig pakt Korzym de bal. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola haalt uit met een fantastische trap. Falco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Vaško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - Ninjago FC 0:3

43e minuut.
Rossignoli speelt de bal door. Cseh is nu in balbezit. Indrebø onderschept slim de pass. Mikola rent richting de bal. Mikola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Trnava 75%, Ninjago FC 25%.
FC Spartak Trnava - Ninjago FC 0:3

55e minuut.
Ulsaß rent richting de bal. Ulsaß geeft een hoge lob. Antoñana is nu in balbezit. Antoñana haalt uit met een fantastische trap. Falco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - Ninjago FC 0:4

59e minuut.
Letkovský maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Varián rent richting de bal. Varián geeft een lange en hoge pass. Styczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński geeft een hoge lob. Falco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Indrebø is nu in balbezit. Indrebø geeft de bal voor. Csobánki heeft problemen om de bal te vangen. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola haalt uit met een fantastische trap. Falco bokst de bal weg. Korzym is nu in balbezit. Korzym geeft een hoge lob. Benatín probeert de bal aan de voet te houden. Rossignoli geeft de bal voor. Benatín springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Styczyński met een snelle inworp. Benatín rent richting de bal. Micskó is nu in balbezit. Benatín onderschept slim de pass. Benatín draait met de bal, schiet en ... Paal! Falco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Micskó is nu in balbezit. Styczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Styczyński speelt de bal door. Benatín rent richting de bal. Benatín draait met de bal, schiet en ... Falco bokst de bal weg.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indrebø met een snelle inworp. Mikola is nu in balbezit. Mikola geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Letkovský de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rossignoli controleert de bal met de borst. Rossignoli passt de bal zonder na te denken. Daar is Styczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Styczyński geeft een hoge lob. Indrebø springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Falco trapt de bal weg. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Falco trapt de bal weg. Rossignoli kopt de bal weg. Klungelig pakt Cseh de bal. Benatín bereikt de bal nog maar net als eerste. Benatín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Indrebø zal de hoekschop nemen. Styczyński is nu in balbezit. Styczyński draait met de bal, schiet en ... Falco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Trnava 71%, Ninjago FC 29%.
FC Spartak Trnava - Ninjago FC 0:4