Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búrliví Gumkáči Tu Končím
Normal Tactiek 334
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


18e minuut.
Palík passt de bal in één keer door. Hernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandes passt de bal in één keer door. Kołodziński rent richting de bal. Kołodziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Búrliví Gumkáči - Tu Končím 0:1

27e minuut.
Łuczka kopt de bal weg. Mertan heeft problemen om de bal te vangen. Kołodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziński schiet op doel. Štofa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Búrliví Gumkáči - Tu Končím 0:2

31e minuut.
Richtárik kopt de bal weg. Łuczka rent richting de bal. Łuczka speelt de bal door. Kołodziński is nu in balbezit. Kołodziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Štofa trapt de bal weg. Klungelig pakt Ejsmont de bal. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandes rent richting de bal. Hernandes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kucharski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Richtárik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacenčák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Andrejčák is nu in balbezit. Andrejčák geeft een hoge lob. Genčúr kopt de bal weg. Daar is Jacenčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacenčák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búrliví Gumkáči 51%, Tu Končím 49%.
Búrliví Gumkáči - Tu Končím 0:2

47e minuut.
Kołodziński kopt de bal weg. Hátok kan de bal niet met de borst controleren. Hátok geeft een lange en hoge pass. Palík bereikt de bal nog maar net als eerste. Palík schiet op doel. Štofa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hernandes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cercel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Palík rent richting de bal. Palík passt de bal zonder na te denken. Hritz is nu in balbezit. Cercel verovert de bal door een tackle van achteren. Cercel draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Kaš trapt de bal weg. Inworp. Palík met de inworp. Klungelig pakt Ejsmont de bal. Ejsmont geeft een hoge lob. Štofa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Andrejčák met een sublieme pass. Crepaldi probeert naar een medespeler te passen. Palík speelt de bal door. Kołodziński rent richting de bal. Kołodziński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kaš kopt de bal weg. Klungelig pakt Mertan de bal. Kołodziński is nu in balbezit. Kołodziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chiper is nu in balbezit. Chiper geeft de bal voor. Kołodziński is nu in balbezit. Kołodziński draait met de bal, schiet en ... Hátok probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Crepaldi passt de bal zonder na te denken. Łuczka rent richting de bal. Łuczka probeert naar een medespeler te passen. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búrliví Gumkáči 54%, Tu Končím 46%.
Búrliví Gumkáči - Tu Končím 0:2