Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:44
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.04
  • Stadion: 0001 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3090
0001 FKB Slovacko
Normal Tactiek dirty
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 52.8
redelijk Schieten zeer goed
slecht Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Arghezi speelt de bal door. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Correia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Correia naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Radziński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dziják de bal onder controle te krijgen. Radziński met een sublieme pass. Maloudas is nu in balbezit. Maloudas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sponga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga geeft de bal voor. Trubačík probeert de bal aan de voet te houden. Maloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas draait met de bal, schiet en ... Portík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guşiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Portík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Găină controleert de bal met de borst. Guşiţă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - FKB Slovacko 0:1

17e minuut.
Dziják kopt de bal weg. Klungelig pakt Aşina de bal. Maloudas rent richting de bal. Maloudas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - FKB Slovacko 0:2

19e minuut.
Klíč verovert de bal door een tackle van achteren. Sponga rent richting de bal. Sponga speelt de bal door. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Portík bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - FKB Slovacko 0:3

28e minuut.
Dziják bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziják passt de bal in één keer door. Aşina probeert naar een medespeler te passen. Maloudas rent richting de bal. Maloudas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Erostarbe passt de bal met de wreef. Radziński probeert naar een medespeler te passen. Aşina rent richting de bal. Maloudas onderschept slim de pass. Maloudas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - FKB Slovacko 0:4

36e minuut.
Stohler verovert de bal door een tackle van achteren. Stohler geeft een lange en hoge pass. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - FKB Slovacko 1:4

43e minuut.
Krupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Radziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziński passt de bal zonder na te denken. Sponga bereikt de bal nog maar net als eerste. Erostarbe geeft de bal voor. Portík bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0001 68%, FKB Slovacko 32%.
0001 - FKB Slovacko 1:4

47e minuut.
Stohler probeert naar een medespeler te passen. Radziński is nu in balbezit. Radziński passt de bal zonder na te denken. Maloudas rent richting de bal. Maloudas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Găină geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sponga met een snelle inworp. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Krupiński passt de bal met de wreef. Hrebíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebíček passt de bal in één keer door. Maloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas draait met de bal, schiet en ... Portík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Klungelig pakt Dziják de bal. Dziják geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trubačík de bal. Radziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Arghezi is nu in balbezit. Krupiński is nu in balbezit. Krupiński geeft een lange en hoge pass. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Labant met een harde bal richting middenveld. Daar is Trubačík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guşiţă speelt de bal door. Maloudas rent richting de bal. Maloudas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sponga met de inworp. Erostarbe probeert de bal met de borst te controleren. Erostarbe geeft een hoge lob. Maloudas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Guşiţă is nu in balbezit. Sponga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga passt de bal zonder na te denken. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Jacobic komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Klenovič komt het veld opgelopen. Pekmez komt het veld opgelopen. Krupiński met een snelle inworp. Radziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziński geeft een hoge lob. Guşiţă rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klenovič neemt de hoekschop. Jacobic rent richting de bal. Jacobic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Trubačík heeft problemen om de bal te vangen. Guşiţă is nu in balbezit. Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă onderschept slim de pass. Guşiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - FKB Slovacko 1:5

82e minuut.
Daar is Găină, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trubačík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobic verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobic haalt uit met een fantastische trap. Portík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Arghezi met een sublieme pass. Sorbian is nu in balbezit. Krupiński maakt een afschuwelijke overtreding. Krupiński krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Erostarbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erostarbe met een sublieme pass. Jacobic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - FKB Slovacko 1:6

86e minuut.
Guşiţă passt de bal in één keer door. Pekmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziński probeert naar een medespeler te passen. Jacobic rent richting de bal. Jacobic draait met de bal, schiet en ... Portík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0001 76%, FKB Slovacko 24%.
0001 - FKB Slovacko 1:6