Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THC Cadca biely vlci
343 Tactiek inovation
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.6 gemiddelde waardering 53.8
adequate Schieten outstanding
average Passen very good
average Verdedigen solid


5e minuut.
Vassell is nu in balbezit. Tirňák verovert de bal door een tackle van achteren. Dunin is nu in balbezit. Dunin schiet op doel. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - biely vlci 0:1

8e minuut.
Molitorys geeft een lange en hoge pass. Vassell rent richting de bal. Tirňák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vassell raakt geblesseerd tijdens het duel. Kočisko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - biely vlci 0:2

12e minuut.
Burke is nu in balbezit. Gontkovský onderschept slim de pass. Gontkovský geeft de bal voor. Vassell maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Tirňák de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tirňák is nu in balbezit. Tirňák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gontkovský met de inworp. Kočisko geeft de bal voor. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kočisko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin rent richting de bal. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell draait met de bal, schiet en ... Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - biely vlci 0:3

15e minuut.
Gontkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Gontkovský passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vassell de bal. Vassell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - biely vlci 0:4

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiewicz met de inworp. Stępniak speelt de bal door. Molitorys geeft een lange en hoge pass. Vassell krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Klungelig pakt Dunin de bal. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski met een sublieme pass. Gontkovský geeft een hoge lob. Vassell krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dunin verovert de bal door een tackle van achteren. Dunin passt de bal zonder na te denken. Vassell rent richting de bal. Vassell draait met de bal, schiet en ... Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - biely vlci 0:5

24e minuut.
Misiewicz kopt de bal weg. Dunin heeft problemen om de bal te vangen. Tirňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin verovert de bal door een tackle van achteren. Dunin draait met de bal, schiet en ... Techera bokst de bal weg. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. Misiewicz met een snelle inworp. Kočisko rent richting de bal. Kočisko geeft een lange en hoge pass. Vassell krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - biely vlci 0:6

33e minuut.
Misiewicz geeft een hoge lob. Dunin kopt de bal weg. Vassell rent richting de bal. Vassell schiet op doel. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - biely vlci 0:7

34e minuut.
Techera speelt de bal door. Kočisko kopt de bal weg. Vassell probeert de bal met de borst te controleren. Vassell draait met de bal, schiet en ... Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - biely vlci 0:8

37e minuut.
Gontkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontkovský geeft de bal voor. Vassell rent richting de bal. Dunin is nu in balbezit. Dunin haalt uit met een fantastische trap. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Eggermont rent richting de bal. Scarso onderschept slim de pass. Scarso geeft de bal voor. Dunin is nu in balbezit. Dunin draait met de bal, schiet en ... Techera bokst de bal weg.

42e minuut.
Gontkovský speelt de bal door. Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz passt de bal zonder na te denken. Vassell is nu in balbezit. Vassell haalt uit met een fantastische trap. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tirňák kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - biely vlci 0:9

43e minuut.
Klungelig pakt Żytomirski de bal. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell passt de bal zonder na te denken. Dunin rent richting de bal. Dunin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Burke is nu in balbezit. Gontkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Gontkovský geeft de bal voor. Vassell rent richting de bal. Vassell schiet op doel. Techera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC Cadca 81%, biely vlci 19%.
THC Cadca - biely vlci 0:9

47e minuut.
Gontkovský rent richting de bal. Gontkovský passt de bal in één keer door. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell draait met de bal, schiet en ... Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - biely vlci 0:10

49e minuut.
Klungelig pakt Antona de bal. Molitorys rent richting de bal. Antona begaat een overtreding. Molitorys roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Molitorys kan niet meer verder spelen. Hegedüs komt het veld opgelopen. Hegedüs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vassell krijgt zijn hoofd ertegen. Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - biely vlci 0:11

56e minuut.
Kočisko heeft problemen om de bal te vangen. Kočisko met een sublieme pass. Dunin rent richting de bal. Dunin draait met de bal, schiet en ... Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - biely vlci 0:12

56e minuut.
Eggermont met een sublieme pass. Daar is Antona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vassell verovert de bal door een tackle van achteren. Vassell draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - biely vlci 0:13

59e minuut.
Gontkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Gontkovský passt de bal zonder na te denken. Kočisko geeft een hoge lob. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Techera trapt de bal weg. Kočisko met een sublieme pass. Dunin is nu in balbezit. Dunin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Caramarin met een harde bal richting middenveld. Kočisko kopt de bal weg. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell draait met de bal, schiet en ... Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - biely vlci 0:14

72e minuut.
Misiewicz geeft de bal voor. Gontkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontkovský passt de bal met de wreef. Dunin is nu in balbezit. Dunin draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Antona is nu in balbezit. Kšír rent richting de bal. Kočisko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kočisko krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kočisko probeert de bal met de borst te controleren. Kočisko passt de bal in één keer door. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Kočisko passt de bal met de wreef. Gontkovský met een sublieme pass. Vassell is nu in balbezit. Vassell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Cadca - biely vlci 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC Cadca 70%, biely vlci 30%.
THC Cadca - biely vlci 0:15