Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:44
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.04
  • Stadion: 420 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3078
420 Ninjago FC
Normal Tactiek Sensei
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21.7 gemiddelde waardering 38.5
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Oman heeft problemen om de bal te vangen. Oman geeft de bal voor. Daar is Havach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rossignoli met een sublieme pass. Havach is nu in balbezit. Havach geeft een hoge lob. Mikola is nu in balbezit. Mikola haalt uit met een fantastische trap. Abruta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Styczyński geeft een lange en hoge pass. Indrebø kopt de bal weg. Daar is Kubuf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benatín rent richting de bal. Benatín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
420 - Ninjago FC 0:1

10e minuut.
Benatín met een sublieme pass. Kochík is nu in balbezit. Antoñana verovert de bal door een tackle van achteren. Antoñana schiet op doel. Abruta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Antoñana rent richting de bal. Antoñana draait met de bal, schiet en ... Abruta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mikola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubuf. Mikola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulsaß met een snel genomen vrije trap. Antoñana kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kochík met een harde bal richting middenveld. Daar is Skonč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulsaß probeert naar een medespeler te passen. Antoñana rent richting de bal. Antoñana draait met de bal, schiet en ... Abruta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kubuf is nu in balbezit. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola probeert naar een medespeler te passen. Antoñana rent richting de bal. Antoñana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kubuf verovert de bal door een tackle van achteren. Mikola onderschept slim de pass. Mikola met een sublieme pass. Antoñana is nu in balbezit. Antoñana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Indrebø geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mikola de bal. Mikola passt de bal met de wreef. Antoñana rent richting de bal. Antoñana geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Gigac rent richting de bal. Gigac met een sublieme pass. Skonč bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonč schiet op doel. Strojný probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
420 - Ninjago FC 1:1

31e minuut.
Mikola kan de bal niet met de borst controleren. Kochík rent richting de bal. Mikola onderschept slim de pass. Antoñana rent richting de bal. Antoñana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indrebø met de inworp. Mikola rent richting de bal. Mikola geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Antoñana is nu in balbezit. Antoñana draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Havach de bal onder controle te krijgen. Benatín is nu in balbezit. Benatín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Holčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński onderschept slim de pass. Styczyński probeert naar een medespeler te passen. Benatín rent richting de bal. Benatín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 420 76%, Ninjago FC 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
420 - Ninjago FC 1:1

52e minuut.
Abruta speelt de bal door. Styczyński controleert de bal met de borst. Styczyński probeert naar een medespeler te passen. Mikola rent richting de bal. Mikola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
420 - Ninjago FC 1:2

60e minuut.
Ulsaß passt de bal in één keer door. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola passt de bal zonder na te denken. Daar is Benatín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benatín passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Styczyński geeft een lange en hoge pass. Podskalecký rent richting de bal. Ulsaß onderschept slim de pass. Ulsaß geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
420 - Ninjago FC 1:3

71e minuut.
Králik rent richting de bal. Ulsaß rent richting de bal. Ulsaß speelt de bal door. Benatín rent richting de bal. Benatín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Skonč is nu in balbezit. Skonč speelt de bal door. Ulsaß is nu in balbezit. Hricík rent richting de bal. Hricík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ulsaß bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulsaß passt de bal in één keer door. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø rent richting de bal. Indrebø schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abruta trapt de bal weg van het doel. Ulsaß kopt de bal weg. Benatín bereikt de bal nog maar net als eerste. Benatín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abruta met een harde bal richting middenveld. Ulsaß kopt de bal weg. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Abruta probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Havach de bal. Benatín is nu in balbezit. Benatín haalt uit met een fantastische trap. Abruta bokst de bal weg.

78e minuut.
Rossignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossignoli geeft een hoge lob. Ulsaß is nu in balbezit. Ulsaß geeft de bal voor. Antoñana maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Králik rent richting de bal. Mikola verovert de bal door een tackle van achteren. Mikola passt de bal in één keer door. Antoñana rent richting de bal. Antoñana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Indrebø geeft de bal voor. Abruta met een sublieme pass. Rossignoli kopt de bal weg. Styczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Benatín onderschept slim de pass. Mikola is nu in balbezit. Mikola speelt de bal door. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ulsaß speelt de bal door. Mikola rent richting de bal. Mikola passt de bal in één keer door. Benatín bereikt de bal nog maar net als eerste. Benatín haalt uit met een fantastische trap. Abruta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
420 - Ninjago FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 420 75%, Ninjago FC 25%.
420 - Ninjago FC 1:4