Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biely vlci 0001
inovation Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
46 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 31
wonderbaarlijk Schieten redelijk
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Zati speelt de bal door. Misiewicz is nu in balbezit. Misiewicz passt de bal zonder na te denken. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 1:0

2e minuut.
Gontkovský met een snelle inworp. Kočisko met een sublieme pass. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin draait met de bal, schiet en ... Portík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 2:0

6e minuut.
Găină controleert de bal met de borst. Vassell rent richting de bal. Găină onderschept slim de pass. Dunin onderschept slim de pass. Dunin schiet op doel. Portík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Vassell kopt de bal weg. Klungelig pakt Găină de bal. Vassell verovert de bal door een tackle van achteren. Vassell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 3:0

10e minuut.
Kočisko rent richting de bal. Kočisko passt de bal met de wreef. Misiewicz speelt de bal door. Vassell rent richting de bal. Vassell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hrebíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz onderschept slim de pass. Misiewicz passt de bal in één keer door. Vassell is nu in balbezit. Vassell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Misiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vassell krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 4:0

16e minuut.
Hrebíček passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kočisko geeft een hoge lob. Vassell maakt een snoekduik en kopt de bal. Portík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Misiewicz speelt de bal door. Kočisko rent richting de bal. Kočisko passt de bal in één keer door. Vassell rent richting de bal. Vassell haalt uit met een fantastische trap. Portík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 5:0

19e minuut.
Găină probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gontkovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kočisko is nu in balbezit. Kočisko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 6:0

22e minuut.
Kočisko geeft de bal voor. Dunin rent richting de bal. Vassell rent richting de bal. Dunin is nu in balbezit. Dunin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gontkovský speelt de bal door. Vassell speelt de bal door. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin draait met de bal, schiet en ... Portík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 7:0

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sorbian stond buitenspel. Hegedüs neemt vlug de vrije trap. Vassell kopt de bal weg. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Portík trapt de bal weg van het doel. Misiewicz kopt de bal weg. Kočisko met een sublieme pass. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kočisko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočisko met een sublieme pass. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin schiet op doel. Portík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 8:0

32e minuut.
Hegedüs probeert naar een medespeler te passen. Dunin heeft problemen om de bal te vangen. Kočisko geeft een lange en hoge pass. Vassell springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 9:0

35e minuut.
Hrebíček onderschept slim de pass. Misiewicz onderschept slim de pass. Daar is Misiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misiewicz geeft de bal voor. Vassell springt en kopt de bal. Portík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Sugalski kopt de bal weg. Klungelig pakt Stohler de bal. Vassell rent richting de bal. Vassell schiet op doel. Portík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 10:0

43e minuut.
Trubačík met een sublieme pass. Inworp. Gontkovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kočisko rent richting de bal. Kočisko geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kočisko geeft een lange en hoge pass. Găină onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gontkovský neemt de hoekschop. Dunin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biely vlci 16%, 0001 84%.
biely vlci - 0001 11:0

48e minuut.
Hegedüs met een sublieme pass. Misiewicz is nu in balbezit. Misiewicz passt de bal met de wreef. Dunin is nu in balbezit. Dunin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 12:0

52e minuut.
Kočisko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočisko speelt de bal door. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell haalt uit met een fantastische trap. Portík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 13:0

53e minuut.
Vassell rent richting de bal. Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell verovert de bal door een tackle van achteren. Vassell haalt uit met een fantastische trap. Portík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Hegedüs probeert de bal met de borst te controleren. Kočisko is nu in balbezit. Kočisko passt de bal zonder na te denken. Dunin is nu in balbezit. Dunin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Misiewicz kopt de bal weg. Kočisko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočisko geeft een hoge lob. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 14:0

61e minuut.
Kočisko geeft de bal voor. Portík met een sublieme pass. Inworp. Gontkovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kočisko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 15:0

64e minuut.
Portík met een harde bal richting middenveld. Zati kopt de bal weg. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz geeft een hoge lob. Vassell maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 16:0

66e minuut.
Arghezi heeft problemen om de bal te vangen. Arghezi passt de bal in één keer door. Dunin rent richting de bal. Kočisko geeft een hoge lob. Vassell maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Gontkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontkovský passt de bal met de wreef. Kočisko speelt de bal door. Vassell is nu in balbezit. Vassell draait met de bal, schiet en ... Portík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Misiewicz geeft een lange en hoge pass. Vassell kopt de bal weg. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin draait met de bal, schiet en ... Portík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 17:0

72e minuut.
Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz geeft een hoge lob. Dunin kopt de bal weg. Vassell rent richting de bal. Vassell draait met de bal, schiet en ... Portík bokst de bal weg. Vassell is nu in balbezit. Vassell draait met de bal, schiet en ... Paal! Găină verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

73e minuut.
Sikora passt de bal met de wreef. Arghezi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kočisko met een sublieme pass. Klungelig pakt Dunin de bal. Dunin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 18:0

75e minuut.
Gontkovský passt de bal met de wreef. Vassell rent richting de bal. Kočisko is nu in balbezit. Vassell is nu in balbezit. Vassell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Misiewicz kopt de bal weg. Kočisko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočisko passt de bal in één keer door. Dunin rent richting de bal. Dunin draait met de bal, schiet en ... Portík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Kočisko rent richting de bal. Kočisko probeert naar een medespeler te passen. Gontkovský rent richting de bal. Gontkovský geeft een lange en hoge pass. Vassell krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 19:0

79e minuut.
Misiewicz passt de bal met de wreef. Dunin rent richting de bal. Dunin met een sublieme pass. Daar is Vassell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vassell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Gontkovský met een snelle inworp. Kočisko is nu in balbezit. Kočisko geeft een hoge lob. Daar is Vassell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sikora passt de bal zonder na te denken. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi probeert naar een medespeler te passen. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Misiewicz is nu in balbezit. Kočisko rent richting de bal. Kočisko passt de bal met de wreef. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Misiewicz met de inworp. Kočisko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stohler de bal. Vassell rent richting de bal. Vassell schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
biely vlci - 0001 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biely vlci 23%, 0001 77%.
biely vlci - 0001 20:0