Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spartak Trnava biely vlci
kotva Tactiek inovation
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.9 gemiddelde waardering 50.5
unsatisfactory Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Kočisko passt de bal met de wreef. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz passt de bal zonder na te denken. Hegedüs rent richting de bal. Hegedüs geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Balážik passt de bal met de wreef. Gontkovský rent richting de bal. Gontkovský passt de bal zonder na te denken. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kočisko is nu in balbezit. Kočisko geeft de bal voor. Klungelig pakt Fušák de bal. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin haalt uit met een fantastische trap. Falco bokst de bal weg.

8e minuut.
Brunjak is nu in balbezit. Zati onderschept slim de pass. Zati geeft een hoge lob. Dunin is nu in balbezit. Dunin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Zati geeft een lange en hoge pass. Dunin kopt de bal weg. Vassell rent richting de bal. Vassell schiet op doel. Falco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:1

11e minuut.
Misiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vassell de bal. Korzym is nu in balbezit. Vassell verovert de bal door een tackle van achteren. Vassell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kočisko heeft problemen om de bal te vangen. Kočisko geeft de bal voor. Vassell rent richting de bal. Vassell schiet op doel. Falco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:2

12e minuut.
Dunin verovert de bal door een tackle van achteren. Vassell is nu in balbezit. Korzym onderschept slim de pass. Dunin onderschept slim de pass. Dunin draait met de bal, schiet en ... Falco bokst de bal weg.

14e minuut.
Kočisko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Misiewicz de bal. Misiewicz speelt de bal door. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Dunin is nu in balbezit. Dunin passt de bal in één keer door. Daar is Letkovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin haalt uit met een fantastische trap. Falco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kočisko rent richting de bal. Kočisko geeft een hoge lob. Dunin krijgt zijn hoofd ertegen. Falco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Krupár probeert naar een medespeler te passen. Sugalski is nu in balbezit. Sugalski geeft de bal voor. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin draait met de bal, schiet en ... Falco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Korzym onderschept slim de pass. Korzym geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gontkovský met de inworp. Kočisko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fušák rent richting de bal. Fušák passt de bal met de wreef. Balážik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell verovert de bal door een tackle van achteren. Vassell schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Falco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Krupár kopt de bal weg. Cseh is nu in balbezit. Cseh passt de bal met de wreef. Gontkovský heeft problemen om de bal te vangen. Gontkovský geeft de bal voor. Falco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Gontkovský onderschept slim de pass. Dunin is nu in balbezit. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell haalt uit met een fantastische trap. Falco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:3

31e minuut.
Dančo speelt de bal door. Daar is Hedera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vassell onderschept slim de pass. Vassell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Krupár kopt de bal weg. Zati geeft een lange en hoge pass. Dunin kopt de bal weg. Vassell is nu in balbezit. Vassell haalt uit met een fantastische trap. Falco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Fušák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:4

37e minuut.
Kočisko passt de bal met de wreef. Gontkovský heeft problemen om de bal te vangen. Gontkovský passt de bal in één keer door. Vassell is nu in balbezit. Vassell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:5

42e minuut.
Balážik rent richting de bal. Vassell verovert de bal door een tackle van achteren. Vassell passt de bal in één keer door. Misiewicz is nu in balbezit. Misiewicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vassell rent richting de bal. Vassell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:6

43e minuut.
Kočisko met een sublieme pass. Klungelig pakt Vassell de bal. Balážik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vassell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hegedüs komt bij de bal en schiet. Falco bokst de bal weg. Vassell krijgt zijn hoofd ertegen. Falco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Trnava 88%, biely vlci 12%.
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:7

46e minuut.
Gontkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontkovský geeft de bal voor. Kočisko met een sublieme pass. Klungelig pakt Dunin de bal. Dunin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:8

48e minuut.
Klungelig pakt Gontkovský de bal. Gontkovský geeft de bal voor. Letkovský rent richting de bal. Dunin onderschept slim de pass. Dunin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:9

51e minuut.
Kočisko speelt de bal door. Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz geeft de bal voor. Vassell springt en kopt de bal. Falco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:10

53e minuut.
Dunin is nu in balbezit. Korzym verovert de bal door een tackle van achteren. Vassell verovert de bal door een tackle van achteren. Vassell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:11

55e minuut.
Vaško controleert de bal met de borst. Gontkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontkovský passt de bal zonder na te denken. Vassell rent richting de bal. Vassell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kočisko passt de bal met de wreef. Hegedüs geeft een hoge lob. Korzym heeft problemen om de bal te vangen. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Falco bokst de bal weg.

63e minuut.
Brunjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunjak probeert naar een medespeler te passen. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin draait met de bal, schiet en ... Falco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:12

65e minuut.
Gontkovský geeft een lange en hoge pass. Dunin geeft een lange en hoge pass. Daar is Letkovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kočisko rent richting de bal. Kočisko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Vaško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontkovský rent richting de bal. Gontkovský speelt de bal door. Vassell is nu in balbezit. Vassell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Letkovský geeft een hoge lob. Inworp. Misiewicz met de inworp. Kočisko geeft de bal voor. Vassell springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:13

72e minuut.
Inworp. Gontkovský met een snelle inworp. Kočisko geeft een lange en hoge pass. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell schiet op doel. Falco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:14

74e minuut.
Kočisko kopt de bal weg. Klungelig pakt Vaško de bal. Gontkovský speelt de bal door. Vassell rent richting de bal. Vassell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dunin verovert de bal door een tackle van achteren. Dunin speelt de bal door. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:15

78e minuut.
Hegedüs haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fušák de bal onder controle te krijgen. Kočisko is nu in balbezit. Kočisko draait met de bal, schiet en ... Vassell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falco bokst de bal weg.

79e minuut.
Kočisko verovert de bal door een tackle van achteren. Kočisko geeft de bal voor. Vassell rent richting de bal. Vassell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:16

81e minuut.
Sugalski rent richting de bal. Sugalski geeft de bal voor. Vassell kopt de bal weg. Dunin is nu in balbezit. Dunin haalt uit met een fantastische trap. Falco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Dunin heeft problemen om de bal te vangen. Dunin passt de bal zonder na te denken. Kočisko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočisko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:17

84e minuut.
Hegedüs is nu in balbezit. Hegedüs passt de bal in één keer door. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:18

90e minuut.
Brunjak met de inworp. Hegedüs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedüs geeft de bal voor. Dunin is nu in balbezit. Dunin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Trnava 76%, biely vlci 24%.
FC Spartak Trnava - biely vlci 0:18