Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gelnica 420
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Adzima probeert naar een medespeler te passen. Krchmárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hricík verovert de bal door een tackle van achteren. Skonč is nu in balbezit. Skonč draait met de bal, schiet en ... Vagaský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Daar is Skonč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skonč geeft een hoge lob. Hospodár speelt de bal door. Klungelig pakt Oškvarek de bal. Haba bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Huroš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oškvarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Skonč zijn tegenspeler op de grond. Skonč krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Brekek verovert de bal door een tackle van achteren. Brekek probeert naar een medespeler te passen. Hanák is nu in balbezit. Krupač rent richting de bal. Krupač schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Havach is nu in balbezit. Havach geeft de bal voor. Inworp. Libák met een snelle inworp. Krupač geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hanák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - 420 1:0

32e minuut.
Hanák is nu in balbezit. Hanák haalt uit met een fantastische trap. Havach kopt de bal weg. Hanák is nu in balbezit. Hanák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Oškvarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hricík onderschept slim de pass. Klungelig pakt Skonč de bal. Hricík rent richting de bal. Hricík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gelnica - 420 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gelnica 59%, 420 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gelnica - 420 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gelnica 52%, 420 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gelnica - 420 1:1