Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biebers team FK BA RENDEZ
go go Tactiek SOS
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 49.9
very good Schieten excellent
adequate Passen good
very good Verdedigen good


6e minuut.
Stănică is nu in balbezit. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stănică. Silvestre raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Soldini Bozzi geeft een lange en hoge pass. Stănică kopt de bal weg. Daar is Ovedenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Grigorescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - FK BA RENDEZ 0:1

14e minuut.
Maurice kopt de bal weg. Soldini Bozzi speelt de bal door. Daar is Ovedenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie schiet op doel. Grigorescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - FK BA RENDEZ 0:2

16e minuut.
Soldini Bozzi onderschept slim de pass. Soldini Bozzi geeft een hoge lob. Lobue rent richting de bal. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Inworp. Gasnier met de inworp. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică geeft een hoge lob. Ovedenie springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - FK BA RENDEZ 0:3

28e minuut.
Inworp. Gasnier met een snelle inworp. Stănică rent richting de bal. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Helbik speelt de bal door. Stănică kopt de bal weg. Silvestre rent richting de bal. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bezdolniy met een sublieme pass. Gasnier rent richting de bal. Gasnier passt de bal zonder na te denken. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Remacle onderschept slim de pass. Oană verovert de bal door een tackle van achteren. Oană passt de bal in één keer door. Kaçar rent richting de bal. Kaçar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 53%, FK BA RENDEZ 47%.
FC Biebers team - FK BA RENDEZ 0:3

49e minuut.
Remacle speelt de bal door. Bezdolniy is nu in balbezit. Bezdolniy passt de bal in één keer door. Ceballos heeft problemen om de bal te vangen. Ceballos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Maurice geeft een hoge lob. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean begaat een overtreding. Curtean krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Stănică raakt geblesseerd tijdens het duel. Soldini Bozzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Silvestre kopt de bal weg. Oană met een sublieme pass. Rober is nu in balbezit. Rober draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Silvestre passt de bal met de wreef. Soldini Bozzi rent richting de bal. Met opzet legt Bezdolniy zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bezdolniy naar de kleedkamers voor een vroege douche. Soldini Bozzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soldini Bozzi met een snel genomen vrije trap. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Stănică kopt de bal weg. Lobue bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie schiet op doel. Grigorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Bobeş onderschept slim de pass. Silvestre onderschept slim de pass. Silvestre geeft een lange en hoge pass. Ceballos rent richting de bal. Ceballos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Stănică probeert naar een medespeler te passen. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobue bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie schiet op doel. Grigorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - FK BA RENDEZ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 40%, FK BA RENDEZ 60%.
FC Biebers team - FK BA RENDEZ 0:4