Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Humenné Camel Nováky
442 Tactiek moja
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 27.3
adequate Schieten adequate
weak Passen average
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Dobrescu de bal. Dúbravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský verovert de bal door een tackle van achteren. Zahurský geeft de bal voor. Tongeľ kopt de bal weg. Kločanka bokst de bal weg.

18e minuut.
Janščo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janščo met een sublieme pass. Klungelig pakt Krajnák de bal. Krajnák schiet op doel. Męczywór probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Šípoš onderschept slim de pass. Šípoš speelt de bal door. Krajnák heeft problemen om de bal te vangen. Krajnák draait met de bal, schiet en ... Hanšárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnák schiet op doel. Męczywór probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - Camel Nováky 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 49%, Camel Nováky 51%.
FK Humenné - Camel Nováky 0:1

56e minuut.
Milea passt de bal zonder na te denken. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tomáškovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomáškovič haalt uit met een fantastische trap. Kločanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Adzima geeft een lange en hoge pass. Pacák is nu in balbezit. Pacák passt de bal zonder na te denken. Krajnák is nu in balbezit. Krajnák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - Camel Nováky 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 43%, Camel Nováky 57%.
FK Humenné - Camel Nováky 0:2