Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŠK Bratislava FC Predmier
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 25.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Konák is nu in balbezit. Preloch verovert de bal door een tackle van achteren. Preloch met een sublieme pass. Balta rent richting de bal. Balta haalt uit met een fantastische trap. Lichner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kohan rent richting de bal. Furto onderschept slim de pass. Konák rent richting de bal. Furto onderschept slim de pass. Furto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Bratislava - FC Predmier 1:0

17e minuut.
Konák is nu in balbezit. Preloch is nu in balbezit. Konák begaat een overtreding. Konák krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kvačkaj geeft een lange en hoge pass. Rynich kopt de bal weg. Izíp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan onderschept slim de pass. Kohan geeft de bal voor. Dandar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Preloch verovert de bal door een tackle van achteren. Preloch geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rynich de bal onder controle te krijgen. Balta is nu in balbezit. Balta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Konák bereikt de bal nog maar net als eerste. Preloch verovert de bal door een tackle van achteren. Preloch probeert naar een medespeler te passen. Furto bereikt de bal nog maar net als eerste. Furto draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Balta de bal. Balta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Bratislava - FC Predmier 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Bratislava 53%, FC Predmier 47%.
ŠK Bratislava - FC Predmier 2:0

56e minuut.
Furto kopt de bal weg. Rynich probeert naar een medespeler te passen. Preloch probeert de bal aan de voet te houden. Furto is nu in balbezit. Furto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Furto verovert de bal door een tackle van achteren. Furto met een sublieme pass. Balta rent richting de bal. Preloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Preloch schiet op doel. Lichner bokst de bal weg.

63e minuut.
Hančár verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slabej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furto rent richting de bal. Furto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kromko verovert de bal door een tackle van achteren. Kromko speelt de bal door. Jado is nu in balbezit. Hanzalík onderschept slim de pass. Hanzalík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Bratislava - FC Predmier 2:1

68e minuut.
Dranko is nu in balbezit. Izíp onderschept slim de pass. Izíp probeert naar een medespeler te passen. Preloch is nu in balbezit. Preloch probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hančár onderschept slim de pass. Hančár probeert naar een medespeler te passen. Konák rent richting de bal. Preloch verovert de bal door een tackle van achteren. Preloch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Bratislava 47%, FC Predmier 53%.
ŠK Bratislava - FC Predmier 2:1