Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Betôn MiksoTeaM
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Vadin geeft de bal voor. Sielkík speelt de bal door. Mozolák rent richting de bal. Laurinec rent richting de bal. Laurinec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sielkík rent richting de bal. Bistrický verovert de bal door een tackle van achteren. Jupko is nu in balbezit. Bistrický onderschept slim de pass. Bistrický geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Daar is Seman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haviar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karas draait met de bal, schiet en ... Krišák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seman rent richting de bal. Bistrický verovert de bal door een tackle van achteren. Bistrický draait met de bal, schiet en ... Krišák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - MiksoTeaM 1:0

18e minuut.
Vadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bistrický onderschept slim de pass. Hollý met een sublieme pass. Karas is nu in balbezit. Karas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Laurinec rent richting de bal. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider passt de bal in één keer door. Karas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karas schiet op doel. Krišák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Betôn 37%, MiksoTeaM 63%.
FK Betôn - MiksoTeaM 1:0

61e minuut.
Hrach kopt de bal weg. Klungelig pakt Mozolák de bal. Mozolák geeft de bal voor. Tatárka rent richting de bal. Tatárka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Betôn - MiksoTeaM 1:1

87e minuut.
Laurinec kopt de bal weg. Frena heeft problemen om de bal te vangen. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatárka onderschept slim de pass. Tatárka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - MiksoTeaM 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Betôn 48%, MiksoTeaM 52%.
FK Betôn - MiksoTeaM 1:2