Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strašní Siláci Pruhovaní Gumkáči
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Geduško geeft de bal voor. Adamak rent richting de bal. Dolák begaat een overtreding. Dolák krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Plej is nu in balbezit. Plej geeft een lange en hoge pass. Hančák rent richting de bal. Dolák verovert de bal door een tackle van achteren. Dolák draait met de bal, schiet en ... Javorčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Balík is nu in balbezit. Vučetič is nu in balbezit. Vučetič geeft een hoge lob. Tajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubnička geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavliš rent richting de bal. Zimen onderschept slim de pass. Smútek rent richting de bal. Smútek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Vučetič bereikt de bal nog maar net als eerste. Heteš verovert de bal door een tackle van achteren. Heteš speelt de bal door. Smútek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smútek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strašní Siláci 46%, Pruhovaní Gumkáči 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Strašní Siláci - Pruhovaní Gumkáči 0:0

47e minuut.
Jonták passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Konko de bal. Plej bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimen onderschept slim de pass. Zimen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - Pruhovaní Gumkáči 0:1

64e minuut.
Tlstovič geeft een hoge lob. Inworp. Lintner met de inworp. Daar is Dubnička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubnička geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strašní Siláci 52%, Pruhovaní Gumkáči 48%.
Strašní Siláci - Pruhovaní Gumkáči 0:1