Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baník Sebedražie FC Biebers team
come on Tactiek go go
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.5 gemiddelde waardering 51.2
adequate Schieten formidable
average Passen adequate
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Kaçar passt de bal met de wreef. Oană rent richting de bal. Oană passt de bal met de wreef. Rober rent richting de bal. Rober draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FC Biebers team 0:1

10e minuut.
Glomazić is nu in balbezit. Oană probeert naar een medespeler te passen. Ceballos is nu in balbezit. Ceballos schiet op doel. Štefík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FC Biebers team 0:2

14e minuut.
Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniszyn passt de bal in één keer door. Silvestre probeert naar een medespeler te passen. Violanti is nu in balbezit. Violanti schiet op doel. Štefík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Stefaniszyn rent richting de bal. Curtean onderschept slim de pass. Curtean passt de bal in één keer door. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos haalt uit met een fantastische trap. Štefík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rober rent richting de bal. Rober haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FC Biebers team 0:3

20e minuut.
Glomazić passt de bal zonder na te denken. Lobue geeft een hoge lob. Urdea kopt de bal weg. Rober kan de bal niet met de borst controleren. Rober draait met de bal, schiet en ... Štefík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos draait met de bal, schiet en ... Štefík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FC Biebers team 0:4

23e minuut.
Mendy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yurtkulu de bal. Lobue is nu in balbezit. Yurtkulu verovert de bal door een tackle van achteren. Yurtkulu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Curtean geeft de bal voor. Kaçar heeft problemen om de bal te vangen. Kaçar probeert naar een medespeler te passen. Rober is nu in balbezit. Rober draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FC Biebers team 0:5

30e minuut.
Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober rent richting de bal. Oană rent richting de bal. Oană haalt uit met een fantastische trap. Štefík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dascălu geeft een lange en hoge pass. Kaçar kopt de bal weg. Daar is Silverhagel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceballos rent richting de bal. Ceballos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cymański kopt de bal weg. Yurtkulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană begaat een overtreding. Oană krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kaçar rent richting de bal. Kaçar passt de bal met de wreef. Daar is Cymański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceballos rent richting de bal. Ceballos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Violanti geeft een lange en hoge pass. Štefík probeert naar een medespeler te passen. Oană kopt de bal weg. Ceballos rent richting de bal. Ceballos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baník Sebedražie 67%, FC Biebers team 33%.
Baník Sebedražie - FC Biebers team 0:5

50e minuut.
TUlej probeert de bal aan de voet te houden. Poepon is nu in balbezit. Rober maakt een afschuwelijke overtreding. Rober krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Silvestre onderschept slim de pass. Silvestre speelt de bal door. Dascălu is nu in balbezit. Yurtkulu onderschept slim de pass. Yurtkulu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Oană is nu in balbezit. Oană passt de bal met de wreef. Rober rent richting de bal. Rober schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FC Biebers team 0:6

61e minuut.
Silverhagel onderschept slim de pass. Silverhagel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaçar met een snelle inworp. Ceballos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rober rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FC Biebers team 0:7

66e minuut.
Yurtkulu is nu in balbezit. Dascălu onderschept slim de pass. Dascălu geeft de bal voor. Rober rent richting de bal. Rober schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FC Biebers team 0:8

70e minuut.
Mendy onderschept slim de pass. Mendy probeert naar een medespeler te passen. Silvestre met een sublieme pass. Rober rent richting de bal. Rober schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Violanti is nu in balbezit. Violanti geeft een hoge lob. Ceballos rent richting de bal. Ceballos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oană de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FC Biebers team 0:9

82e minuut.
Oană verovert de bal door een tackle van achteren. Oană passt de bal in één keer door. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober schiet op doel. Štefík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FC Biebers team 0:10

86e minuut.
Lobue bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobue geeft een lange en hoge pass. Rober kopt de bal weg. Daar is Violanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Violanti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dascălu is nu in balbezit. Dascălu geeft de bal voor. Rober kopt de bal weg. Ceballos rent richting de bal. Ceballos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FC Biebers team 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baník Sebedražie 60%, FC Biebers team 40%.
Baník Sebedražie - FC Biebers team 0:11