Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŠK Bratislava FK Humenné
442 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 31.6
slecht Schieten redelijk
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Milea onderschept slim de pass. Milea met een sublieme pass. Tomáškovič rent richting de bal. Tomáškovič haalt uit met een fantastische trap. Dandar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Robertson onderschept slim de pass. Robertson geeft een hoge lob. Dandar probeert wanhopig de bal te grijpen. Tomáškovič heeft problemen om de bal te vangen. Tomáškovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Bratislava - FK Humenné 0:1

7e minuut.
Robertson met een snelle inworp. Burkhart is nu in balbezit. Burkhart passt de bal zonder na te denken. Milea is nu in balbezit. Milea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Bratislava - FK Humenné 0:2

19e minuut.
Burkhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabej begaat een overtreding. Burkhart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobrescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Tomáškovič de bal. Tomáškovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Bratislava - FK Humenné 0:3

25e minuut.
Milea is nu in balbezit. Milea draait met de bal, schiet en ... Daar is Kvačkaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomáškovič is nu in balbezit. Tomáškovič haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dandar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Preloch probeert naar een medespeler te passen. Furto is nu in balbezit. Tulek verovert de bal door een tackle van achteren. Preloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Preloch haalt uit met een fantastische trap. Hanšárik bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Kvačkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomáškovič verovert de bal door een tackle van achteren. Tomáškovič passt de bal in één keer door. Milea bereikt de bal nog maar net als eerste. Milea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zahurský is nu in balbezit. Zahurský passt de bal in één keer door. Daar is Milea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milea schiet op doel. Dandar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Bratislava - FK Humenné 0:4

36e minuut.
Zahurský is nu in balbezit. Zahurský geeft een lange en hoge pass. Tomáškovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomáškovič passt de bal in één keer door. Jado heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Bratislava 59%, FK Humenné 41%.
ŠK Bratislava - FK Humenné 0:4

69e minuut.
Kvačkaj is nu in balbezit. Kvačkaj met een sublieme pass. Tulek is nu in balbezit. Furto onderschept slim de pass. Furto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zahurský kopt de bal weg. Milea is nu in balbezit. Milea passt de bal met de wreef. Tomáškovič is nu in balbezit. Tomáškovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Milea draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Dandar met een harde bal richting middenveld. Parrott bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Burkhart geeft een lange en hoge pass. Tomáškovič rent richting de bal. Tomáškovič passt de bal in één keer door. Zahurský is nu in balbezit. Zahurský geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Bratislava 61%, FK Humenné 39%.
ŠK Bratislava - FK Humenné 0:4