Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pruhovaní Gumkáči MiksoTeaM
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Gábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smútek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gábik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vadin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tatárka rent richting de bal. Tatárka draait met de bal, schiet en ... Javorčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pruhovaní Gumkáči - MiksoTeaM 0:1

3e minuut.
Smútek heeft problemen om de bal te vangen. Tatárka rent richting de bal. Smútek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatárka onderschept slim de pass. Tatárka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zimen heeft problemen om de bal te vangen. Vadin is nu in balbezit. Zimen verovert de bal door een tackle van achteren. Zimen schiet op doel. Krišák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pruhovaní Gumkáči - MiksoTeaM 1:1

12e minuut.
Krulý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laurinec rent richting de bal. Heteš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laurinec raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Laurinec neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Heteš bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurinec onderschept slim de pass. Laurinec passt de bal met de wreef. Tatárka rent richting de bal. Tatárka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tlstovič rent richting de bal. Tlstovič met een sublieme pass. Laurinec is nu in balbezit. Tatárka is nu in balbezit. Tatárka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Kaščák is nu in balbezit. Kaščák speelt de bal door. Smútek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smútek draait met de bal, schiet en ... Krišák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pruhovaní Gumkáči - MiksoTeaM 2:1

26e minuut.
Laurinec heeft problemen om de bal te vangen. Smútek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Laurinec zijn tegenspeler op de grond. Laurinec krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Vadin geeft een hoge lob. Mozolák rent richting de bal. Mozolák geeft de bal voor. Tatárka is nu in balbezit. Tatárka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pruhovaní Gumkáči - MiksoTeaM 2:2

36e minuut.
Balík verovert de bal door een tackle van achteren. Balík speelt de bal door. Klungelig pakt Smútek de bal. Smútek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pruhovaní Gumkáči - MiksoTeaM 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pruhovaní Gumkáči 67%, MiksoTeaM 33%.
Pruhovaní Gumkáči - MiksoTeaM 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pruhovaní Gumkáči 63%, MiksoTeaM 37%.
Pruhovaní Gumkáči - MiksoTeaM 3:2