Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BA RENDEZ Baník Sebedražie
SOS Tactiek come on
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
40 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 27.6
formidabel Schieten redelijk
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Urdea controleert de bal met de borst. Ovedenie is nu in balbezit. Urdea maakt een afschuwelijke overtreding. Urdea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ovedenie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stănică wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Baník Sebedražie 1:0

3e minuut.
Yurtkulu is nu in balbezit. Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Buján zijn tegenspeler op de grond. Buján krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Remacle rent richting de bal. Remacle geeft een hoge lob. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Štefík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Stănică rent richting de bal. Stănică geeft een hoge lob. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Štefík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Silverhagel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Baník Sebedražie 2:0

8e minuut.
Stănică rent richting de bal. Poepon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stănică raakt geblesseerd tijdens het duel. Stănică zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Štefík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Baník Sebedražie 3:0

9e minuut.
Ovedenie onderschept slim de pass. Stănică rent richting de bal. Stănică passt de bal in één keer door. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Helbik trapt de bal weg. Glomazić heeft problemen om de bal te vangen. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Stănică is nu in balbezit. Stănică passt de bal met de wreef. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Baník Sebedražie 4:0

21e minuut.
Stănică passt de bal in één keer door. Gasnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cymański met een sublieme pass. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Ovedenie de bal. Spiller is nu in balbezit. Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Baník Sebedražie 5:0

24e minuut.
Klungelig pakt Ovedenie de bal. Mendy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ovedenie raakt geblesseerd tijdens het duel. Stănică met een snel genomen vrije trap. Štefík met een sublieme pass. Stănică kopt de bal weg. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt TUlej de bal. Stănică verovert de bal door een tackle van achteren. Stănică met een sublieme pass. Ovedenie heeft problemen om de bal te vangen. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Baník Sebedražie 6:0

39e minuut.
Stănică is nu in balbezit. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Spiller probeert de bal aan de voet te houden. Štefík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Soldini Bozzi probeert naar een medespeler te passen. Buján geeft een lange en hoge pass. Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Ovedenie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 32%, Baník Sebedražie 68%.
FK BA RENDEZ - Baník Sebedražie 6:0

51e minuut.
Štefík met een sublieme pass. Stănică kopt de bal weg. Mendy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bobeş geeft een hoge lob. Stănică is nu in balbezit. Stănică passt de bal met de wreef. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel. Štefík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Soldini Bozzi speelt de bal door. Stănică rent richting de bal. Stănică geeft de bal voor. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie schiet op doel. Štefík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Buján is nu in balbezit. Stănică rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glomazić. Glomazić krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Stănică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stănică met een snel genomen vrije trap. Ovedenie is nu in balbezit. Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Štefík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Štefík met een harde bal richting middenveld. Soldini Bozzi kopt de bal weg. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Štefík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Gasnier met een sublieme pass. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiller begaat een overtreding. Stănică wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stănică zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ovedenie heeft problemen om de bal te vangen. Ovedenie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Stănică rent richting de bal. Met opzet legt Poepon zijn tegenspeler op de grond. Stănică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stănică zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ovedenie krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Spiller geeft een lange en hoge pass. Gasnier kopt de bal weg. Stănică is nu in balbezit. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Štefík bokst de bal weg.

72e minuut.
Ovedenie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spiller verovert de bal door een tackle van achteren. Stănică rent richting de bal. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Štefík trapt de bal weg. Stănică rent richting de bal. Stănică probeert naar een medespeler te passen. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie schiet op doel. Štefík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Spiller geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gasnier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Glomazić geeft een hoge lob. Inworp. Gasnier met een snelle inworp. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Spiller trapt de bal weg. Stănică is nu in balbezit. Stănică geeft een lange en hoge pass. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică passt de bal in één keer door. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Štefík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - Baník Sebedražie 7:0

85e minuut.
Gasnier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buján met een sublieme pass. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Spiller geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gasnier met de inworp. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 29%, Baník Sebedražie 71%.
FK BA RENDEZ - Baník Sebedražie 7:0