Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MiksoTeaM Strašní Siláci
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
3 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Plej geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krulý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fiček de bal. Fiček geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lintner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mozolák met een snelle inworp. Fiček bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiček geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vučetič bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučetič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fiček wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fiček kan niet meer verder spelen. Štefánik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiksoTeaM 34%, Strašní Siláci 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MiksoTeaM - Strašní Siláci 0:0

55e minuut.
Vadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadin geeft een hoge lob. Tajc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mozolák rent richting de bal. Mozolák geeft een lange en hoge pass. Granec bokst de bal weg.

65e minuut.
Jupko probeert naar een medespeler te passen. Sielkík met een sublieme pass. Dubnička is nu in balbezit. Dubnička geeft een hoge lob. Krišák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MiksoTeaM - Strašní Siláci 0:1

67e minuut.
Vadin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dubnička. Vadin raakt geblesseerd tijdens het duel. Vadin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Granec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MiksoTeaM - Strašní Siláci 1:1

70e minuut.
Mrožko rent richting de bal. Mrožko geeft de bal voor. Vadin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štefánik is nu in balbezit. Štefánik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiksoTeaM 34%, Strašní Siláci 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MiksoTeaM - Strašní Siláci 1:1