Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camel Nováky FK BA RENDEZ
moja Tactiek SOS
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 49.5
average Schieten formidable
average Passen good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Buján passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gasnier de bal. Gasnier speelt de bal door. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş geeft een lange en hoge pass. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - FK BA RENDEZ 0:1

10e minuut.
Daar is Soldini Bozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldini Bozzi met een sublieme pass. Stănică rent richting de bal. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - FK BA RENDEZ 0:2

11e minuut.
Dúbravec probeert naar een medespeler te passen. Adzima is nu in balbezit. Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ovedenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Kločanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Stănică heeft problemen om de bal te vangen. Buján geeft een hoge lob. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel. Stohla probeert de bal aan de voet te houden. Kločanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daar is Stănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănică passt de bal met de wreef. Soldini Bozzi rent richting de bal. Soldini Bozzi geeft een lange en hoge pass. Ovedenie springt en kopt de bal. Paal!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gasnier met een snelle inworp. Stănică rent richting de bal. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel. Kločanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Šípoš geeft de bal voor. Bobeş kopt de bal weg. Buján probeert de bal met de borst te controleren. Krajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Soldini Bozzi passt de bal zonder na te denken. Daar is Stănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chynoranský rent richting de bal. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Tongeľ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Kločanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Soldini Bozzi rent richting de bal. Soldini Bozzi met een sublieme pass. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Kločanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Helbik rent richting de bal. Helbik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janščo met een snelle inworp. Pacák geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camel Nováky 67%, FK BA RENDEZ 33%.
Camel Nováky - FK BA RENDEZ 0:2

47e minuut.
Inworp. Gasnier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel. Kločanka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Adzima is nu in balbezit. Adzima geeft de bal voor. Soldini Bozzi kopt de bal weg. Daar is Ovedenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - FK BA RENDEZ 0:3

53e minuut.
Soldini Bozzi rent richting de bal. Soldini Bozzi met een sublieme pass. Chynoranský heeft problemen om de bal te vangen. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - FK BA RENDEZ 0:4

56e minuut.
Šípoš passt de bal zonder na te denken. Janščo is nu in balbezit. Janščo passt de bal in één keer door. Daar is Pacák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacák geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Helbik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Gasnier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănică speelt de bal door. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Chynoranský probeert de bal met de borst te controleren. Stănică rent richting de bal. Stănică speelt de bal door. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

69e minuut.
Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohla verovert de bal door een tackle van achteren. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel. Kločanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - FK BA RENDEZ 0:5

72e minuut.
Soldini Bozzi passt de bal zonder na te denken. Stănică rent richting de bal. Stănică passt de bal met de wreef. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - FK BA RENDEZ 0:6

72e minuut.
Krajnák met een sublieme pass. Daar is Dúbravec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Tongeľ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ovedenie neemt de hoekschop. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Remacle geeft een lange en hoge pass. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie heeft problemen om de bal te vangen. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Kločanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Soldini Bozzi met de inworp. Buján geeft de bal voor. Daar is Stohla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - FK BA RENDEZ 0:7

88e minuut.
Pacák is nu in balbezit. Stănică verovert de bal door een tackle van achteren. Stănică geeft een lange en hoge pass. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - FK BA RENDEZ 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camel Nováky 74%, FK BA RENDEZ 26%.
Camel Nováky - FK BA RENDEZ 0:8