Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Flash Nitra MiksoTeaM
narrow Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 21
redelijk Schieten matig
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


6e minuut.
Samol kan de bal niet met de borst controleren. Laurinec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samol. Samol krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Krišák met een harde bal richting middenveld. Osadník heeft problemen om de bal te vangen. Vadin rent richting de bal. Osadník onderschept slim de pass. Osadník haalt uit met een fantastische trap. Krišák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Krulý is nu in balbezit. Alexík verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vadin. Vadin krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gábik rent richting de bal. Alexík onderschept slim de pass. Alexík passt de bal in één keer door. Holeščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Holeščák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Osadník onderschept slim de pass. Holeščák rent richting de bal. Kerechanín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerechanín schiet op doel. Krišák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Alexík geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Seman de bal. Holeščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Holeščák schiet op doel. Krišák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flash Nitra - MiksoTeaM 1:0

31e minuut.
Alexík met een sublieme pass. Tomala geeft de bal voor. Klungelig pakt Seman de bal. Holeščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Holeščák haalt uit met een fantastische trap. Krišák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holeščák rent richting de bal. Holeščák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Valyko is nu in balbezit. Valyko probeert naar een medespeler te passen. Alexík speelt de bal door. Holeščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Holeščák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flash Nitra - MiksoTeaM 2:0

37e minuut.
Gábik is nu in balbezit. Gábik met een sublieme pass. Klungelig pakt Seman de bal. Holeščák rent richting de bal. Holeščák schiet op doel. Krišák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Flash Nitra 42%, MiksoTeaM 58%.
FC Flash Nitra - MiksoTeaM 2:0

52e minuut.
Krulý met een snelle inworp. Vadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexík maakt een afschuwelijke overtreding. Alexík krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Alexík speelt de bal door. Holeščák heeft problemen om de bal te vangen. Holeščák passt de bal zonder na te denken. Kerechanín is nu in balbezit. Kerechanín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Alexík speelt de bal door. Holeščák rent richting de bal. Holeščák passt de bal zonder na te denken. Kerechanín rent richting de bal. Kerechanín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flash Nitra - MiksoTeaM 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Flash Nitra 39%, MiksoTeaM 61%.
FC Flash Nitra - MiksoTeaM 3:0