Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pruhovaní Gumkáči FC Predmier
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 22.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


21e minuut.
Heteš probeert naar een medespeler te passen. Flautner is nu in balbezit. Flautner passt de bal zonder na te denken. Hanzalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzalík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pruhovaní Gumkáči - FC Predmier 0:1

29e minuut.
Adamak is nu in balbezit. Hanzalík rent richting de bal. Adamak onderschept slim de pass. Flautner rent richting de bal. Flautner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Flautner speelt de bal door. Hančák rent richting de bal. Flautner verovert de bal door een tackle van achteren. Hanzalík is nu in balbezit. Hanzalík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Adamak rent richting de bal. Hanzalík verovert de bal door een tackle van achteren. Hanzalík met een sublieme pass. Flautner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flautner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pruhovaní Gumkáči 56%, FC Predmier 44%.
Pruhovaní Gumkáči - FC Predmier 0:1

56e minuut.
Konák rent richting de bal. Konák geeft een lange en hoge pass. Hančák rent richting de bal. Hanzalík rent richting de bal. Hanzalík schiet op doel. Paal! Javorčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Adamak rent richting de bal. Hanzalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adamak krijgt een gele kaart. Hanzalík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kohan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Adamak onderschept slim de pass. Adamak met een sublieme pass. Klungelig pakt Flautner de bal. Hanzalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzalík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Flautner is nu in balbezit. Flautner haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hančák de bal onder controle te krijgen. Ondrula bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrula schiet op doel. Javorčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ondrula geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pruhovaní Gumkáči 61%, FC Predmier 39%.
Pruhovaní Gumkáči - FC Predmier 0:1