Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strašní Siláci ŠK Bratislava
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


45e minuut.
Preloch verovert de bal door een tackle van achteren. Preloch probeert naar een medespeler te passen. Furto rent richting de bal. Furto haalt uit met een fantastische trap. Granec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strašní Siláci 57%, ŠK Bratislava 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Strašní Siláci - ŠK Bratislava 0:0

48e minuut.
Slabej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furto bereikt de bal nog maar net als eerste. Furto geeft een hoge lob. Balta bereikt de bal nog maar net als eerste. Balta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Konko is nu in balbezit. Slabej verovert de bal door een tackle van achteren. Slabej passt de bal met de wreef. Balta is nu in balbezit. Balta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Izíp geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vučetič de bal onder controle te krijgen. Preloch is nu in balbezit. Preloch probeert naar een medespeler te passen. Furto is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tajc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vučetič is nu in balbezit. Vučetič geeft de bal voor. Lintner rent richting de bal. Lintner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Halko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preloch speelt de bal door. Balta is nu in balbezit. Balta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - ŠK Bratislava 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strašní Siláci 72%, ŠK Bratislava 28%.
Strašní Siláci - ŠK Bratislava 0:1