Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:46
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.06
  • Stadion: FK Lynx Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15956
FK Lynx AC Morovno
blau Tactiek 352 x
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 56.2
good Schieten good
weak Passen very good
weak Verdedigen good


6e minuut.
López Ruano probeert de bal aan de voet te houden. Cabañas rent richting de bal. Cabañas passt de bal met de wreef. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gajarský geeft een hoge lob. Fyfe kopt de bal weg. Tomčin heeft problemen om de bal te vangen. Cabañas rent richting de bal. Cabañas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gajarský probeert naar een medespeler te passen. Gontkovský speelt de bal door. Fyfe is nu in balbezit. Fyfe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - AC Morovno 0:1

23e minuut.
Gajarský is nu in balbezit. Gajarský geeft de bal voor. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe haalt uit met een fantastische trap. Košinár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - AC Morovno 0:2

27e minuut.
Hajtovík kopt de bal weg. Hajdák rent richting de bal. Gajarský verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Gajarský de bal. Gajarský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kavlič met een sublieme pass. Klungelig pakt Muzár de bal. Herda is nu in balbezit. Herda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - AC Morovno 1:2

30e minuut.
Gajarský passt de bal in één keer door. Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík passt de bal zonder na te denken. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Molfetas probeert naar een medespeler te passen. López Ruano is nu in balbezit. López Ruano met een sublieme pass. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
López Ruano speelt de bal door. Gajarský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajarský passt de bal zonder na te denken. Fyfe rent richting de bal. Fyfe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam geeft een lange en hoge pass. Gajarský kopt de bal weg. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - AC Morovno 1:3

45e minuut.
Gajarský speelt de bal door. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe passt de bal zonder na te denken. Gajarský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajarský geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lynx 69%, AC Morovno 31%.
FK Lynx - AC Morovno 1:3

46e minuut.
Fyfe heeft problemen om de bal te vangen. Herda rent richting de bal. Gontkovský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gontkovský krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Daar is López Ruano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Ruano. López Ruano krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Sochan met de inworp. Simík rent richting de bal. Simík probeert naar een medespeler te passen. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - AC Morovno 2:3

76e minuut.
Gajarský is nu in balbezit. Gajarský geeft een lange en hoge pass. Daar is Adam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabañas rent richting de bal. Cabañas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Hajdák geeft de bal voor. Libák kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuchár de bal. Hajtovík rent richting de bal. Hajtovík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Košinár trapt de bal weg. Gajarský rent richting de bal. Gajarský geeft een lange en hoge pass. Fyfe rent richting de bal. Fyfe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gajarský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajarský geeft de bal voor. Adam heeft problemen om de bal te vangen. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - AC Morovno 2:4

84e minuut.
Hajdák passt de bal in één keer door. Gajarský rent richting de bal. Gajarský speelt de bal door. Cabañas rent richting de bal. Cabañas draait met de bal, schiet en ... Košinár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - AC Morovno 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lynx 62%, AC Morovno 38%.
FK Lynx - AC Morovno 2:5