Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnlyWinners DAC 1904
Attack Tactiek 433-t
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 39.3
zwak Schieten solide
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Duba bereikt de bal nog maar net als eerste. Duba passt de bal in één keer door. Adrian kan de bal niet met de borst controleren. Duba bereikt de bal nog maar net als eerste. Duba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lampignano speelt de bal door. Čermák bereikt de bal nog maar net als eerste. Duba onderschept slim de pass. Duba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - DAC 1904 0:1

19e minuut.
Daar is Tramonti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tramonti speelt de bal door. Duba rent richting de bal. Duba schiet op doel. Juchár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vavra geeft de bal voor. Inworp. Pawlaczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - DAC 1904 0:2

42e minuut.
Račák onderschept slim de pass. Račák geeft de bal voor. Duba kopt de bal weg. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian schiet op doel. Juchár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Adrian passt de bal met de wreef. Pawlaczyk speelt de bal door. Adrian rent richting de bal. Adrian haalt uit met een fantastische trap. Deško kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 73%, DAC 1904 27%.
OnlyWinners - DAC 1904 0:2

46e minuut.
Bilík met een sublieme pass. Kuchár rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tramonti. Tramonti krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Loula verovert de bal door een tackle van achteren. Loula speelt de bal door. Vavra bereikt de bal nog maar net als eerste. Repík is nu in balbezit. Repík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Floricioiu rent richting de bal. Floricioiu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kuchár de bal onder controle te krijgen. Čermák bereikt de bal nog maar net als eerste. Čermák geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lampignano onderschept slim de pass. Lampignano probeert naar een medespeler te passen. Bilík is nu in balbezit. Rajter onderschept slim de pass. Rajter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rajter passt de bal in één keer door. Duba heeft problemen om de bal te vangen. Adrian is nu in balbezit. Duba is nu in balbezit. Duba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pawlaczyk zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bilík de bal. Rajter rent richting de bal. Rajter haalt uit met een fantastische trap. Bilík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rajter neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duba bereikt de bal nog maar net als eerste. Duba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - DAC 1904 0:3

90e minuut.
Lampignano passt de bal in één keer door. Rajter rent richting de bal. Bilík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bilík krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 54%, DAC 1904 46%.
OnlyWinners - DAC 1904 0:3