Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Diamond Bratislava Slepačí vývar
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 24.7
adequate Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Timo is nu in balbezit. Adamjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Timo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Timo met een snel genomen vrije trap. Daar is Olejník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasenec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sluka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanúsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanúsek geeft een hoge lob. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Slepačí vývar 0:1

12e minuut.
Rinčo kopt de bal weg. Jasenec rent richting de bal. Jasenec passt de bal met de wreef. Olejník is nu in balbezit. Olejník haalt uit met een fantastische trap. Chovanček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Malinák verovert de bal door een tackle van achteren. Kiselica onderschept slim de pass. Gonchar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiselica raakt geblesseerd tijdens het duel. Zahurský neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Gonchar probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hanúsek neemt de hoekschop. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Walko kopt de bal weg. Galbavý probeert naar een medespeler te passen. Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasenec is nu in balbezit. Jasenec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Walko rent richting de bal. Jasenec rent richting de bal. Jasenec passt de bal in één keer door. Olejník is nu in balbezit. Olejník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Diamond Bratislava - Slepačí vývar 1:1

33e minuut.
Adamjak geeft een hoge lob. Daar is Gonchar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabarik schiet op doel. Trčka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Slepačí vývar 1:2

33e minuut.
Jasenec speelt de bal door. Zahurský probeert naar een medespeler te passen. Strenko rent richting de bal. Jasenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasenec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chovanček met een sublieme pass. Kiselica kopt de bal weg. Olejník rent richting de bal. Olejník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zahurský rent richting de bal. Gabarik rent richting de bal. Gabarik passt de bal zonder na te denken. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jasenec kopt de bal weg. Hanúsek rent richting de bal. Inworp. Sluka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiselica geeft een hoge lob. Trčka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Diamond Bratislava 57%, Slepačí vývar 43%.
FC Diamond Bratislava - Slepačí vývar 1:2

48e minuut.
Doeltrap. Gonchar trapt de bal weg van het doel. Jasenec kopt de bal weg. Olejník is nu in balbezit. Olejník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kiselica rent richting de bal. Kiselica probeert naar een medespeler te passen. Gonchar is nu in balbezit. Gabarik verovert de bal door een tackle van achteren. Gabarik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Jasenec rent richting de bal. Jasenec draait met de bal, schiet en ... Klingáčik heeft problemen om de bal te vangen. Jasenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasenec haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Diamond Bratislava - Slepačí vývar 2:2

63e minuut.
Jasenec probeert naar een medespeler te passen. Walko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatko rent richting de bal. Olejník is nu in balbezit. Olejník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Walko speelt de bal door. Daar is Adamjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamjak met een sublieme pass. Zahurský is nu in balbezit. Zahurský haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Diamond Bratislava 52%, Slepačí vývar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Diamond Bratislava - Slepačí vývar 2:2