Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CASSOVIA TVRDÍ CHLAPI
Normal Tactiek 5-2k-ú
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Lešický probeert naar een medespeler te passen. Hešek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kondel. Kondel krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Lešický met een sublieme pass. Kondel is nu in balbezit. Kondel geeft de bal voor. Rákoczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákoczy geeft een lange en hoge pass. Braviak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rákoczy kopt de bal weg. Klungelig pakt Dornič de bal. Hríb rent richting de bal. Dornič onderschept slim de pass. Dornič draait met de bal, schiet en ... Braviak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - TVRDÍ CHLAPI 0:1

21e minuut.
Kazár is nu in balbezit. Gengra verovert de bal door een tackle van achteren. Gengra met een sublieme pass. Rákoczy rent richting de bal. Rákoczy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - TVRDÍ CHLAPI 0:2

25e minuut.
Dvorčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorčák geeft de bal voor. Kazár kopt de bal weg. Bogdan heeft problemen om de bal te vangen. Bogdan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - TVRDÍ CHLAPI 1:2

30e minuut.
Radvaň met een sublieme pass. Dvorčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorčák geeft de bal voor. Bogdan rent richting de bal. Bogdan draait met de bal, schiet en ... Baksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Inworp. Radvaň met de inworp. Bašlach is nu in balbezit. Dvorčák onderschept slim de pass. Dvorčák geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kondel passt de bal zonder na te denken. Heretík geeft een hoge lob. Bolas kopt de bal weg. Rákoczy rent richting de bal. Rákoczy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CASSOVIA 60%, TVRDÍ CHLAPI 40%.
FC CASSOVIA - TVRDÍ CHLAPI 1:2

56e minuut.
Torok speelt de bal door. Hešek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kondel. Kondel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
Kazár heeft problemen om de bal te vangen. Rákoczy is nu in balbezit. Rákoczy passt de bal zonder na te denken. Dornič bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornič draait met de bal, schiet en ... Braviak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dornič rent richting de bal. Dornič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - TVRDÍ CHLAPI 1:3

62e minuut.
Briatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hešek onderschept slim de pass. Hešek geeft een lange en hoge pass. Bogdan rent richting de bal. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bolas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

75e minuut.
Hamborský geeft een hoge lob. Hešek is nu in balbezit. Bogdan rent richting de bal. Bogdan draait met de bal, schiet en ... Baksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dvorčák is nu in balbezit. Dvorčák geeft de bal voor. Baksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bogdan rent richting de bal. Bogdan haalt uit met een fantastische trap. Baksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - TVRDÍ CHLAPI 2:3

78e minuut.
Hamborský rent richting de bal. Hamborský met een sublieme pass. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CASSOVIA - TVRDÍ CHLAPI 3:3

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Braviak met een harde bal richting middenveld. Hešek met een sublieme pass. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan draait met de bal, schiet en ... Baksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dvorčák zal de hoekschop nemen. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - TVRDÍ CHLAPI 4:3

88e minuut.
Heretík geeft een hoge lob. Radvaň bereikt de bal nog maar net als eerste. Radvaň geeft de bal voor. Klungelig pakt Bogdan de bal. Bogdan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CASSOVIA 47%, TVRDÍ CHLAPI 53%.
FC CASSOVIA - TVRDÍ CHLAPI 4:3