Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horiaci Ničitelia FC VSS Košice
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Závadník geeft de bal voor. Bobšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasper is nu in balbezit. Bobšič is nu in balbezit. Bobšič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kenda krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Konák kopt de bal weg. Gerek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazalík rent richting de bal. Fecko verovert de bal door een tackle van achteren. Fecko draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Horiaci Ničitelia - FC VSS Košice 0:1

13e minuut.
Daar is Žiač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hober is nu in balbezit. Hober passt de bal in één keer door. Bobšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobšič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Krištofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Fecko verovert de bal door een tackle van achteren. Gerek is nu in balbezit. Fecko verovert de bal door een tackle van achteren. Fecko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Krištofík de bal onder controle te krijgen. Jarapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Fecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fecko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fecko onderschept slim de pass. Krištofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Fecko verovert de bal door een tackle van achteren. Fecko haalt uit met een fantastische trap. Žáček probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Horiaci Ničitelia - FC VSS Košice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horiaci Ničitelia 55%, FC VSS Košice 45%.
Horiaci Ničitelia - FC VSS Košice 0:2

51e minuut.
Závadník probeert naar een medespeler te passen. Harm probeert naar een medespeler te passen. Závadník kopt de bal weg. Kenda is nu in balbezit. Kenda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horiaci Ničitelia - FC VSS Košice 1:2

71e minuut.
Lobotka probeert naar een medespeler te passen. Jarapko rent richting de bal. Jarapko passt de bal zonder na te denken. Fecko is nu in balbezit. Fecko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horiaci Ničitelia 59%, FC VSS Košice 41%.
Horiaci Ničitelia - FC VSS Košice 1:2