Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:44
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.06
  • Stadion: DAC 1904 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12981
DAC 1904 AC Morovno
ved Tactiek 352 x
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 46.1
goed Schieten redelijk
matig Passen goed
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Floricioiu geeft een lange en hoge pass. Balatov rent richting de bal. Rajter verovert de bal door een tackle van achteren. Rajter controleert de bal met de borst. Rajter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Fyfe is nu in balbezit. Fyfe geeft een lange en hoge pass. Gajarský is nu in balbezit. Gajarský geeft de bal voor. Lening maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kupczyński kopt de bal weg. Daar is Adrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajter haalt uit met een fantastische trap. Nalerio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Blanár geeft de bal voor. Gajarský rent richting de bal. Gajarský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kazancı de bal. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Blanár geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gajarský kopt de bal weg. Daar is Fyfe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajarský is nu in balbezit. Gajarský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk probeert naar een medespeler te passen. Molfetas rent richting de bal. Adrian verovert de bal door een tackle van achteren. Adrian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pawlaczyk geeft de bal voor. Duba bereikt de bal nog maar net als eerste. Molfetas begaat een overtreding. Molfetas krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pawlaczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molfetas is nu in balbezit. Adrian begaat een overtreding. Adrian krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gontkovský onderschept slim de pass. Gontkovský geeft de bal voor. Floricioiu rent richting de bal. Lening bereikt de bal nog maar net als eerste. Lening schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Adrian rent richting de bal. Duba bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian rent richting de bal. Duba rent richting de bal. Duba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAC 1904 52%, AC Morovno 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DAC 1904 - AC Morovno 0:0

46e minuut.
Molfetas onderschept slim de pass. Molfetas speelt de bal door. Gajarský met een sublieme pass. Lening bereikt de bal nog maar net als eerste. Lening haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lening passt de bal in één keer door. Gajarský rent richting de bal. Gajarský probeert naar een medespeler te passen. Lening bereikt de bal nog maar net als eerste. Lening draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyński geeft een lange en hoge pass. Hajtovík heeft problemen om de bal te vangen. Lening bereikt de bal nog maar net als eerste. Lening haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fyfe speelt de bal door. Lening bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajarský rent richting de bal. Gajarský geeft een hoge lob. Fyfe maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciccio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAC 1904 60%, AC Morovno 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DAC 1904 - AC Morovno 0:0