Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnlyWinners FK Lynx
Attack Tactiek blau
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
28.5 gemiddelde waardering 40.4
matig Schieten uitstekend
matig Passen matig
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Sochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Račák onderschept slim de pass. Račák speelt de bal door. Loula is nu in balbezit. Loula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Vavra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomčin is nu in balbezit. Tomčin geeft de bal voor. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FK Lynx 0:1

6e minuut.
Libák bereikt de bal nog maar net als eerste. Libák met een sublieme pass. Klungelig pakt Sandala de bal. Sandala schiet op doel. Juchár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FK Lynx 0:2

9e minuut.
Koksov verovert de bal door een tackle van achteren. Koksov speelt de bal door. Herda is nu in balbezit. Herda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FK Lynx 0:3

12e minuut.
Sandala kopt de bal weg. Klungelig pakt Koksov de bal. Koksov geeft een lange en hoge pass. Sandala is nu in balbezit. Sandala draait met de bal, schiet en ... Juchár bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Libák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Koksov heeft problemen om de bal te vangen. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FK Lynx 0:4

22e minuut.
Tomčin kopt de bal weg. Koksov heeft problemen om de bal te vangen. Koksov probeert naar een medespeler te passen. Herda is nu in balbezit. Herda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Hajdák onderschept slim de pass. Hajdák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vavra de bal. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Oleník trapt de bal weg van het doel. Koksov kopt de bal weg. Vavra rent richting de bal. Sandala onderschept slim de pass. Sandala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kojtila is nu in balbezit. Kojtila geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tomčin de bal. Loula is nu in balbezit. Loula haalt uit met een fantastische trap. Oleník bokst de bal weg.

42e minuut.
Koksov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandala rent richting de bal. Sandala passt de bal met de wreef. Herda rent richting de bal. Herda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FK Lynx 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 74%, FK Lynx 26%.
OnlyWinners - FK Lynx 0:5

49e minuut.
Klungelig pakt Čermák de bal. Herda rent richting de bal. Bilík is nu in balbezit. Herda verovert de bal door een tackle van achteren. Herda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Fenčík is nu in balbezit. Sandala onderschept slim de pass. Sandala speelt de bal door. Herda rent richting de bal. Herda draait met de bal, schiet en ... Juchár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Sandala is nu in balbezit. Sandala passt de bal met de wreef. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda draait met de bal, schiet en ... Juchár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FK Lynx 0:6

55e minuut.
Sandala is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fenčík. Sandala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koksov wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FK Lynx 0:7

57e minuut.
Čermák is nu in balbezit. Čermák geeft een hoge lob. Adam heeft problemen om de bal te vangen. Loula is nu in balbezit. Loula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FK Lynx 1:7

63e minuut.
Kuchár passt de bal met de wreef. Sandala speelt de bal door. Herda rent richting de bal. Herda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FK Lynx 1:8

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Sochan de bal onder controle te krijgen. Bilík bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda onderschept slim de pass. Herda schiet op doel. Juchár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Fenčík heeft problemen om de bal te vangen. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FK Lynx 1:9

76e minuut.
Simík verovert de bal door een tackle van achteren. Simík passt de bal met de wreef. Koksov probeert naar een medespeler te passen. Herda is nu in balbezit. Herda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Juchár met een harde bal richting middenveld. Koksov controleert de bal met de borst. Koksov speelt de bal door. Herda probeert de bal aan de voet te houden. Herda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FK Lynx 1:10

81e minuut.
Koksov passt de bal met de wreef. Sandala rent richting de bal. Herda rent richting de bal. Herda draait met de bal, schiet en ... Juchár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hajdák verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdák geeft de bal voor. Klungelig pakt Deško de bal. Herda is nu in balbezit. Herda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Sandala passt de bal zonder na te denken. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda passt de bal in één keer door. Sandala is nu in balbezit. Sandala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sochan neemt de hoekschop. Sandala rent richting de bal. Sandala draait met de bal, schiet en ... Deško probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juchár bokst de bal weg.

90e minuut.
Koksov probeert naar een medespeler te passen. Herda is nu in balbezit. Herda passt de bal met de wreef. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala draait met de bal, schiet en ... Juchár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 56%, FK Lynx 44%.
OnlyWinners - FK Lynx 1:10