Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TVRDÍ CHLAPI Slepačí vývar
5-2k-ú Tactiek 442
40% Balbezit 60%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 24.5
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Klungelig pakt Heretík de bal. Heretík probeert naar een medespeler te passen. Sluka rent richting de bal. Dornič verovert de bal door een tackle van achteren. Dornič geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Heretík rent richting de bal. Kiselica is nu in balbezit. Kiselica geeft een hoge lob. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Vagaský trapt de bal weg. Gengra kopt de bal weg. Rákoczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákoczy draait met de bal, schiet en ... Chovanček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bašlach is nu in balbezit. Hanúsek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bašlach raakt geblesseerd tijdens het duel. Heretík met een snel genomen vrije trap. Walko kan de bal niet met de borst controleren. Rákoczy is nu in balbezit. Rákoczy schiet op doel. Chovanček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dornič bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Slepačí vývar 1:0

40e minuut.
Inworp. Sluka met een snelle inworp. Bašlach speelt de bal door. Gabarik rent richting de bal. Gabarik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Strenko de bal onder controle te krijgen. Gengra is nu in balbezit. Gengra speelt de bal door. Rákoczy is nu in balbezit. Rákoczy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kiselica speelt de bal door. Adamjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Briatka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Briatka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVRDÍ CHLAPI 49%, Slepačí vývar 51%.
TVRDÍ CHLAPI - Slepačí vývar 1:0

76e minuut.
Heretík is nu in balbezit. Walko verovert de bal door een tackle van achteren. Walko geeft een lange en hoge pass. Adamjak is nu in balbezit. Adamjak geeft een lange en hoge pass. Baksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Bolas met de inworp. Heretík rent richting de bal. Heretík geeft de bal voor. Rákoczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákoczy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVRDÍ CHLAPI 51%, Slepačí vývar 49%.
TVRDÍ CHLAPI - Slepačí vývar 1:0