Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CASSOVIA FC Diamond Bratislava
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Hlavčík de bal onder controle te krijgen. Hešek rent richting de bal. Hešek passt de bal zonder na te denken. Bogdan rent richting de bal. Bogdan schiet op doel. Trčka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FC Diamond Bratislava 1:0

15e minuut.
Inworp. Hešek met de inworp. Hamborský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamborský geeft een lange en hoge pass. Bogdan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Muzika geeft een hoge lob. Hamborský kopt de bal weg. Malinák rent richting de bal. Bogdan verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Truňko is nu in balbezit. Jasenec onderschept slim de pass. Jasenec passt de bal met de wreef. Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CASSOVIA - FC Diamond Bratislava 1:1

22e minuut.
Rinčo onderschept slim de pass. Rinčo passt de bal in één keer door. Zlatko probeert naar een medespeler te passen. Olejník rent richting de bal. Olejník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lešický probeert de bal met de borst te controleren. Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník passt de bal in één keer door. Rinčo is nu in balbezit. Rinčo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CASSOVIA 38%, FC Diamond Bratislava 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC CASSOVIA - FC Diamond Bratislava 1:1

61e minuut.
Lešický passt de bal in één keer door. Timo is nu in balbezit. Hešek begaat een overtreding. Hešek krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Hlavčík probeert naar een medespeler te passen. Galbavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hešek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hešek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Radvaň passt de bal met de wreef. Truňko rent richting de bal. Truňko geeft de bal voor. Bogdan rent richting de bal. Bogdan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Zlatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatko passt de bal met de wreef. Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník schiet op doel. Braviak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Braviak met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Hamborský de bal. Malinák rent richting de bal. Hamborský onderschept slim de pass. Hamborský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FC Diamond Bratislava 2:1

77e minuut.
Hlavčík is nu in balbezit. Hlavčík probeert naar een medespeler te passen. Gonchar is nu in balbezit. Bogdan onderschept slim de pass. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasenec is nu in balbezit. Olejník rent richting de bal. Jasenec is nu in balbezit. Jasenec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hlavčík is nu in balbezit. Hlavčík speelt de bal door. Gonchar rent richting de bal. Bogdan onderschept slim de pass. Bogdan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - FC Diamond Bratislava 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CASSOVIA 38%, FC Diamond Bratislava 62%.
FC CASSOVIA - FC Diamond Bratislava 3:1