Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Morovno OnlyWinners
352 x Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 28.6
good Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Molfetas kopt de bal weg. Klungelig pakt Čermák de bal. López Ruano speelt de bal door. Lening heeft problemen om de bal te vangen. Lening draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Deško geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gajarský met een snelle inworp. Cabañas rent richting de bal. Cabañas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - OnlyWinners 1:0

14e minuut.
Gajarský probeert naar een medespeler te passen. Lening bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanár speelt de bal door. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas schiet op doel. Juchár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Doeltrap. Juchár trapt de bal weg van het doel. Gajarský probeert naar een medespeler te passen. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas schiet op doel. Juchár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Čermák rent richting de bal. López Ruano onderschept slim de pass. López Ruano probeert naar een medespeler te passen. Cabañas heeft problemen om de bal te vangen. Cabañas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Deško rent richting de bal. Lening onderschept slim de pass. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - OnlyWinners 2:0

33e minuut.
Fenčík geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Ruano met een snelle inworp. Lening is nu in balbezit. Lening geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Juchár met een harde bal richting middenveld. Gajarský is nu in balbezit. Gajarský geeft een lange en hoge pass. Lening krijgt zijn hoofd ertegen. Juchár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Blanár passt de bal in één keer door. López Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano passt de bal in één keer door. Cabañas rent richting de bal. Cabañas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 29%, OnlyWinners 71%.
AC Morovno - OnlyWinners 2:0

46e minuut.
Čermák met een sublieme pass. Gajarský is nu in balbezit. Gajarský met een sublieme pass. Lening rent richting de bal. Lening haalt uit met een fantastische trap. Juchár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - OnlyWinners 3:0

51e minuut.
Fenčík geeft de bal voor. Filgáš kopt de bal weg. Kojtila heeft problemen om de bal te vangen. Gajarský geeft de bal voor. Lening krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Blanár is nu in balbezit. Čermák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blanár raakt geblesseerd tijdens het duel. Gajarský met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bilík de bal. Lening is nu in balbezit. Lening draait met de bal, schiet en ... Juchár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Blanár bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanár passt de bal zonder na te denken. Gajarský is nu in balbezit. Gajarský geeft een hoge lob. Bilík verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Blanár bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanár met een sublieme pass. Lening is nu in balbezit. Lening haalt uit met een fantastische trap. Juchár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - OnlyWinners 4:0

64e minuut.
Molfetas passt de bal in één keer door. Gajarský heeft problemen om de bal te vangen. Gajarský met een sublieme pass. Cabañas rent richting de bal. Cabañas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Blanár met een sublieme pass. Klungelig pakt Lening de bal. Deško rent richting de bal. Lening onderschept slim de pass. Lening draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Gajarský is nu in balbezit. Gajarský passt de bal met de wreef. Cabañas rent richting de bal. Cabañas schiet op doel. Juchár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - OnlyWinners 5:0

84e minuut.
Molfetas passt de bal zonder na te denken. López Ruano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vavra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lening onderschept slim de pass. Lening draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cabañas rent richting de bal. Cabañas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - OnlyWinners 6:0

90e minuut.
López Ruano is nu in balbezit. López Ruano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Deško de bal. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - OnlyWinners 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 24%, OnlyWinners 76%.
AC Morovno - OnlyWinners 7:0